Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

EDC-s klubkártya tulajdonosok figyelmébe

2016-01-02 00:00:00
Írta: Gabo

EDC-s klubkártya

SpórManó mobilapplikáció - használja minden nap, és spórol Önnek!

A SpórManó mobilalkalmazás egy új, innovatív megoldás mindenki számára, akinek már van okostelefonja, vagy tervezi annak vásárlását. Ezen a bárki számára INGYENESEN LETÖLTHETŐ alkalmazáson keresztül könnyedén elérhető azon üzletek listája, ahol nap, mint nap, vagy utazásaik alkalmával, az EDC logóval ellátott kártya felmutatásával kedvezményesen vásárolhatnak...

Az alkalmazás a legújabb felhasználói elvárásokra ad konkrét válaszokat. Egyszerű, gyors, érthető. A kedvezményt adó üzletek listájában könnyedén megtalálja azt az üzletet, amely a legnagyobb kedvezménnyel kínálja azt a terméket, vagy szolgáltatást, amire Önnek éppen most szüksége van. A kiválasztott üzletet egy gombnyomással:
• közvetlenül felhívhatja,
• e-mailen közvetlenül elérheti,
• megtekintheti az interneten (honlap közvetlen elérése),
• értékelheti.

Ha esetleg nem ismerős a környéken, akkor a SpórManó térképen mutatja meg az üzlet pontos helyét, továbbá ha szüksége van rá, akkor a legrövidebb útvonalon oda navigálja Önt.

Spormano_02

Ha kéri, akkor az üzletek kiemelt akcióiról egyedi, testre szabott ún. „"push" üzeneteket kap. Amennyiben a vállalkozását szeretné itt látni, vagy ismerősének van olyan vállalkozása, amelyet szívesen csatlakoztatna a rendszerünkhöz, akkor regisztrálja be üzletét ingyenesen a következő hivatkozáson keresztül: G4 Partner Klub céges regisztráció.

A parkoló keresőnkben elérhető több, mint 500 parkoló címe és díjszabása.

Spormano_parkolo

Ennek a funkciónak a használatával minden parkolási gond egy csapásra megoldódik. Parkolást indíthat a rendszám és a zónaszám megadásával, majd az alkalmazás automatikusan elküldi az SMS-t a parkolási rendszernek. Futó parkolása idejét és helyét egy gombnyomással megtekintheti. Egyszerű, gyors, praktikus, mégsem kerül többe, mint a hagyományos SMS-es fizetés.

Az útinfó és traffipax előjelző rendszerünk segítségére lehet utazásai során, valamint a jelentés beküldése opcióval Önnek is lehetősége van az úton történt eseményekről informálni a többi felhasználót. Jelentés beküldésére a SpórManó honlapján is lehetőség van a következő hivatkozáson keresztül: jelentés beküldése. Az Ön által beküldött információk legkésőbb 30 másodpercen belül megjelennek közlekedő társai készülékén, így ők is időben értesülnek az úton előttük lévő eseményekről.

spormano04_580

 spormano04_2_580

 

Hang és/vagy szöveges jelzéssel figyelmeztet, ha esemény van Ön előtt az úton. Esemény figyelés közben, saját igényei alapján megjelenítheti az Önt érdeklő üzleteket a térképen, és ha szeretne betérni valamelyikbe, akkor az alkalmazás oda navigálja az üzlethez. Ennél a funkciónál beállítható az ún. „háttérben való figyelés". Ez azt jelenti, hogy ha nincs bekapcsolva a SpórManó alkalmazás, akkor is figyelmeztet a készülék az előttünk lévő eseményekre: traffipax, veszély, rendőri ellenőrzés, torlódás...stb.

Regisztráció a pontgyűjtésért.

spormano_pontgyujt

Amennyiben vásárlásai során nem csak kedvezményeket akar kapni, hanem ezen felül pontokat is gyűjteni - amelyeket azután elkölthet a kiemelt kedvezményadó partnereinknél -, akkor nem kell mást tennie, mint ingyenesen regisztrálni a SpórManó mobilalkalmazáson keresztül, vagy az alábbi hivatkozásra kattintva:
G4 Partner Klub regisztráció EDC logós kártyával.
Aktuális pontegyenlegét is bármikor lekérdezheti az alkalmazáson keresztül.

Mit nyújt a regisztráció a pontgyűjtésen felül?
• Átlagosan 12% kedvezménnyel történő vásárlás az országszerte elérhető ~1200 partnerüzletben,
• G4 Mobilflotta: flottán belül egymás között ingyenes beszélgetés, másodperc alapú számlázás, vezetékes számok hívása akár bruttó 4.-Ft / percdíjtól, akár 4 GB mobilinternet az alapcsomagban, kedvezményes készülék vásárlási lehetőség,
• online biztosításkötés visszatérítéssel,
• használt autó-, motorkerékpár garancia online kötése, akár az Európai Unió egész területére is
• online webáruházakban történő kedvezményes vásárlás,
• online autóhitel kalkulátor, hiteligénylésés és rengeteg egyéb szolgáltatás.

A regisztráció egyszerű: néhány adat megadása után minden EDC logóval ellátott klubkártyával rendelkezőnek, ingyenesen elérhető lesz a kívánt szolgáltatás. A saját webirodában elérhetővé válik a „meghívók küldése barátoknak" funkció, hogy ismerősei, barátai is kedvezményesen tudjanak vásárolni, használni az applikáció és a G4 Partner Klub ingyenes szolgáltatásait: útinfó és traffipax előjelző, parkoló kereső és fizetés, saját webiroda...stb. Akár a kedvenc üzletének is küldhet meghívót, hogy legyen partnerünk. Ezzel felpörgetheti a vállalkozását, és Ön is kedvezményesen vásárolhat ott. Ha esetleg Ön plusz bevételt is szeretne, akkor ebben is partnerek vagyunk: tekintse meg aktuális állásajánlatunkat.

 spormano_bottom

Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu