Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

Szombat esti láz - Mitsubishi találkozó

2015-09-16 00:00:00
Írta: Gabo

Szombat esti láz - Mitsubishi találkozó

Időpont: 2015. október 17. 16 órától kifulladásig. Helyszín: Lila-Fehérke Vendégház (1149 Budapest, Egressy út 134.). A cél egy egész estés mulatozás. Sütés-főzés és ha van rá igény tánc. További info itt.

1:A tervek szerint 16:00 órától a vendégház kertjében megkezdjük a sütés-főzést. Nagy Róbert bográcsban fog babgulyást készíteni. Czirbus Csaba vezetésével grillezni fogunk. A résztvevő tagoktól várunk minden olyan húst (csirke,sertés,marha,hal,grillkolbász) amit megsüthetünk.Nem kell túlzásba vinni:1 kg bármelyikből elég. A Mitsubishi Klub Egyesület biztosítja a tányérokat, evőeszközöket, zöldséget és kenyeret.

2:Eső esetén a vendégházban készítenek nekünk vacsorát. Fel lesz töltve a menü-abból közösen kiválasztjuk. Ezt a Mitsubishi Klub Egyesület állja (érvényes klubtagsági kártya szükséges)

3:Mivel a vendégház ingyen biztosítja a kerthelyiséget, ezért elvárják,hogy a sörözőből vásároljuk az italokat (meg a NAV miatt is). A házi pálinkát megengedték (csak a kerthelyiségben). Magánfelajánlásból egy hordó Dreher biztosítja az alapot.Tehát lesz mindenkinek pálinka és sör végig.

4:A sörözőben lesz zene, tánc és van lehetőség biliárdozni és dartsozni. Mindenkit szeretettel várunk,ha csak 1-2 órára is,de örülünk a találkozón megjelenésért.

A vidékieknek és ha marad hely a pestieknek is van szállásra lehetőség 3400 ft/fő áron. Azon pestiek akik inni akarnak, de otthon szeretnének aludni, az Európa Sofőrszolgálatot tudjuk ajánlani.
Várunk mindenkit szeretettel!

Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu