Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

7. Nemzetközi Mitsubishi találkozó (beszámoló)

2015-08-01 00:00:00
Írta: Gabo

7. Nemzetközi Mitsubishi találkozó
2015. július 31. és augusztus 2. között az agárdi Park Strand Kemping és
Túrafaluban rendeztük meg nemzetközi találkozónkat. A résztvevők többsége Magyarországról érkezett, a külföldiek becsületét egy német márkatársunk mentette meg...

Már a péntek este is jól sikerült, hiszen az alkalmi dj (Erdei Krisztián) rendkívül jó hangulatot varázsolt, és a helyben készült vacsora (Nagy Róber, Czirbus Csaba és neje) is hamar elfogyott.

A főbb programok szombatra lettek szervezve. A négy feladatból álló (folyadék felismerés, részeg sofőr, felni kitartás és teke) mini Gyémánttúránkra sokan neveztek. Érdemes volt, hiszen támogatóink révén Mitsubishi ajándéktárgyakat lehetett nyerni. Az abszolút győztes Erdei Krisztián lett, aki három feladatot is megnyert (a folyadék felismerést heted magával).

A "mozgó" szervízpontunkat is sokan keresték fel. Doma Karcsi-tól (Nippon Autó Kft) többen kértek segítséget autójuk javításával kapcsolatban. Délután együtt vonultunk aztán ki az agárdi Parkerdőbe. Itt autóink és egy drón segítségével egy Mitsubishi logót építettünk. (lásd címlap fotó).

A szombat este hasonló képpen zajlott, mint az ezt megelőző. A mulatozás vasárnap hajnalig tartott.

Támogatóinkon  (Mitsubishi Motors Vezérképviselet, Nippon Autó Kft., Kresz Suli, Jap-ker Kft.) kívül szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik részt vettek első hazai, háromnapos találkozónkon. Legfőképpen Erdei Krisztiánnak, aki példátlan mértékben járult hozzá az esemény sikeres lebonyolításában (zene, Solemio ház péntek esti kibérlése, sör, pálinka, stb.). Számtalan névtelen adományozónak, akik szintén sörrel, pálinkával, étellel láttak el bennünket. (neveket kérem leadni a szerkesztőségben) Alkalmi szakácsainknak (Nagy Róbert, Czirbus Csaba és neje) a remek vacsorákért.

Jövőre talán ugyanitt, ugyanekkor lesz a következő nyári találkozónk. Remélhetőleg akkor már jóval többen leszünk. Mert a kempingben van bőven hely, és maradt elég ötletünk 2016-ra;)

Agárd 2015 2

Agárd 2015 3

Agárd 2015 4

Agárd 2015 5

Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu