Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

Új Mitsubishi Klub tagkártya

2010-10-19 22:55:39
Írta: Gabo

Az új tagkártyával a Mitsubishi Klub Egyesület tagjai az eddigihez képest még több kedvezményben részesülhetnek. 

Ezután bárhol is jársz az országban, biztosan találsz magadnak kedvezményes vásárlási lehetőséget. Országosan mintegy 800 üzletben, szolgáltatóhelyen, illetve webáruházban (pl. Agip, Burger King, Unix, Abroncs kereskedőház, City taxi, stb.) átlagosan 11,4 százalékkal olcsóbban vásárolhatnak az EDC-kártya birtokosai. Magyarországon egyedüliként(!) az elfogadóhelyeken az akciós termékekre, illetve szolgáltatásokra is jár az alapkedvezmény minimum fele. Éves szinten több tízezer - vagy akár több mint százezer - forintot is meg lehet takarítani a családi vásárlások során. 

Az új kártyák hátoldalán található egy úgynevezett debitcode. Ezekre a kódokra a tulajdonosai - egy internetes regisztráció után - elektronikus vásárlási utalványokat tölthetnek fel abból a célból, hogy webáruházakban tudjanak biztonságosan, kényelmesen, gyorsan, illetve anonim módon vásárolni úgy, hogy például (rövidesen) a jegytermékek esetén (mozik, MÁV stb.) ne kelljen többé sorban állniuk, mert a jegyeket a vonalkódjuk beolvasása után egy automata nyomtatja ki a számukra.

Az EDC-logós tagkártyához jutás feltétele:

A 3000 forintos éves tagsági díjon felül 1000 forint EDC-kártya előállítási költséget kell fizetnie annak, aki ilyen kártyát szeretne. Ennek a kártyának is 1 év az érvényessége.

Kik kaphatnak ilyen kártyát?
Gyakorlatilag mindenki, aki a 4 ezer forintot befizeti. Azaz új tagjaink, tagságukat hosszabbítók.

Akció!
1000 forint befizetése ellenében azzal a feltétellel igényelhetnek tagjaink év közben is ilyen kártyát, hogy az eredeti érvényességi idő nem változik. 

Az elfogadó helyekről és a kedvezmények mértékéről a www.edc.hu oldalon olvashattok.

Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu