Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

Támogass bennünket!

2009-05-30 00:00:00
Írta: Gabo

i-miev7

2010-ben összesen 256 001 forint érkezett számlánkra a magánszemélyek által felajánlott személyi jövedelemadó 1 százalékából, amit ezúton is köszönünk! 2011-ben támogass Te is bennünket a személyi jövedelemadód 1 százalékának részünkre történő felajánlásával!

A Mitsubishi Klub Egyesület a közhasznú szervezetekről szóló 1997. évi CLVI. törvényben megjelölt közhasznú tevékenységek közül az alábbiakat végzi: nevelés és oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés, környezetvédelem. A Mitsubishi Klub Egyesület mint közhasznú szervezet céljaink megvalósítása érdekében elősegítjük a környezetbarát autózással kapcsolatos ismeretek terjesztését, támogatjuk a környezetbarát üzemanyagok és energiatakarékos technológiák kutatását, elősegítjük a kutatási eredmények széleskörű megismertetését, kapcsolatot tartunk fenn környezetbarát autózást támogató belföldi és külföldi szervezetekkel, elősegítjük a szervezetek közötti hatékony információcserét.

Hogyan támogathatsz bennünket? 

Magánszemély befizetett adójából 1%-ot közhasznú civil szervezetnek ajánlhat fel.
Mitsubishi Klub Egyesület adószáma:18073393-1-42
A következő lehetőségeid vannak a nyilatkozat tételre:
- a rendelkező nyilatkozatot (nyilatkozatokat) tartalmazó borítékot lezárt, adóazonosító jeleddel ellátott postai borítékban személyesen vagy postán is eljuttathatod a meghatározott határidőig (május 20.) az adóhatóságnak;
- a személyi jövedelemadó bevallásával együtt a nyomtatványgarnitúra részét képező "perforált" íven nyilatkozhatsz (külön-külön nyilatkozat van a két különböző 1 százaléknak), melyet majd az adóhatóság választ le a perforálás mentén, az adózónak nem kell letépnie és külön borítékba helyeznie!
- a rendelkező nyilatkozatot (nyilatkozatokat) tartalmazó borítékot az adóbevallás csomagjában helyezd el. A nyilatkozatot lezárt, normál postai borítékba kell helyezned. A nyilatkozatnak a borítékkal azonos méretű lapon kell lennie, de nem szükséges a formanyomtatvány. A borítékra rá kell írnod az adóazonosító jeled.
- Munkáltatói adómegállapítás esetén, a munkavállaló az állami adóhatóság által rendszeresített nyomtatványon (vagy azzal egyező adattartalmú lapon) megtett rendelekező nyilatkozatodat lezárt, adóazonosító jeleddel ellátott, ragasztott felületére átnyúlóan saját kezüleg aláírt postai borítékban elhelyezve juttathatod el a munkáltatóhoz legkésőbb 10 nappal a határidő (május 20.) előtt, tehát május 10-ig. A munkáltató kísérőjegyzéket készít, amely tartalmazza a rendelkező nyilatkozatot tevő személyek nevét, adóazonosító jelét és a boríték átadását igazoló aláírását. A munkáltató a rendelkező nyilatkozat tartalmát nem ismerheti meg, az azt tartalmazó borítékot sértetlen állapotban, a kísérőjegyzékkel együtt, május 20-ig zárt csomagban küldi meg az adóhatóságnak.
- a rendelkező nyilatkozatot (nyilatkozatokat) tartalmazó borítékot az adóhatósági adómegállapítás esetén az adózó nyilatkozatához csatolva küldi meg az adóhatóságnak, 
- illetőleg elektronikus űrlapját (0853 számú űrlap és az ahhoz kapcsolódó 08egysza nevű rendelkező nyilatkozat) az elektronikus úton benyújtott személyi jövedelemadó bevallás benyújtására előírt határidőig küldi meg az adóhatóságnak.

Gabo

Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu