Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

Párizsban debütál az európai i-MiEV

2010-09-11 17:07:49
Írta: Gabo


A Mitsubishi Motors Corporation a 2010-es Párizsi Autószalonon bemutatja a 100 százalékban elektromos hajtású i-MiEV modell európai változatát.

A Párizsi Expo - Porte de Versailles területén megrendezett "Mondial de L' Automobile 2010" szeptember 30-tól október 17-ig lesz nyitva (a közönségnapok október 2-án, szombaton kezdődnek).

Az MMC tervei szerint az i-MiEV európai modellváltozata ez év decemberétől 14 ország (Ausztria, Belgium, Dánia, Egyesült Királyság, Franciaország, Hollandia, Írország, Németország, Norvégia, Portugália, Spanyolország, Svédország, Svájc) piacán jelenik meg, s a 2011-es üzleti évben tovább folytatódik az autó európai bevezetése.

Az európai specifikációjú i-MiEV ára (akkumulátorokat is beleszámítva) országonként változik, de általában a 33.000-35.000 euro közti sávban marad - ugyanakkor a forgalomba állítási és egyéb hivatalos költségeket is magában foglaló fogyasztói ár a piacok többségén 30.000 euro alatt lesz.

Az európai specifikációjú i-MiEV a következőkben tér el a japán modellváltozattól:
- az EU előírásainak megfelelő, új tervezésű első és hátsó lökhárítók,
- átrendezett műszerpanel
- komfortosabb utastér.

Emellett az aktív és passzív biztonság is magasabb szintre lépett: az autó alapfelszereléséhez tartozik a menetstabilizáló rendszer (ASC), valamint az oldal- és függönylégzsákok is.

Az i-MiEV modellről a www.new-imiev.com honlapon tudhatunk meg többet.

Forrás: MM Import Kft


Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu