Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

Matt-ker.hu

2012-03-02 23:29:17
Írta: Gabo

A fenti címet beírva a böngészőnkbe egy nem szokványos autóbontós/alkatrészt árusító honlapra bukkantam. A cég profilját messze túlszárnyaló információ tenger várt itt rám. Sok Mitsubishi honlappal találkoztam már, de egy sem árulkodott ekkora márkaszeretetről, mint ez.

A Mitsubishi vállalatbirodalom szerteágazó tevékenységét bemutató képgyűjtemény (nem linkgyűjtemény!) közel ezer(!) felvételt tartalmaz. Az írószerektől kezdve (Uni) a fényképezőgépeken át (Nikon) több lépcsőben jutunk el a csúcstechnikának számító Mitsubishi repülőkig.  A sör és üdítőital (Kirin) csomagolások fényképeit nézegetve ne csodálkozzunk, ha megszomjazunk.

A Mitsubishi cég története igen részletesen szerepel. Benne számos olyan információval, mely nem igen ismert. Nem véletlenül, hiszen az átlagos honlapokon pár mondatban letudják az alapító Iwasaki Yataro életrajzát és az embléma eredetét.

Szülők számára igazi segítség a papírautók gyűjteménye. Itt mindenki megtalálja a számára legkedvesebb modellt. A honlapról letölthetőek, majd a kinyomtatást követően gyermekükkel és az összeállítási segédlettel közösen össze is építhetik. Remek kikapcsolódás.

Az Autómúzeumban számos még nem látott képre bukkantam. Legutóbb, mikor ott jártam még nem volt teljes az album. Ezért később biztosan vissza fogok ide látogatni.

Jó játék a háttérkép készítő.  Saját vagy a felajánlott háttér elé varázsolhatjuk kedvenc Mitsubishinket. Igy lehet a sivatag hajója akár egy i-MiEV modell is :-Ö  A tervező sokféle szerkesztési lehetőséget ajánl fel, így jó szórakozás a használata.

Bizonyára másokkal is megesett már, hogy későn vette észre a Mitsubishije műszaki vizsgájának érvényességi idejét. Többé nem fordulhat elő ez velünk, ha regisztrálunk a honlapon. A rendszer a megadott dátum (lejárat) előtt 15 nappal küld számunkra egy figyelmeztető e-mailt. A program használata kötelezettség nélküli, és természetesen ingyenes.

Aki még nem tudja, elmondom: decemberben lesz 20 éves a Matt-ker Kft! Nem kis dolog ez a mai viszontagságos világban.

A Mitsubishi Klub tagjai nevében kívánok boldog születésnapot. Köszönöm, hogy egyesületünk alapítása óta töretlenül támogatnak bennünket!

 

Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu