Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

Legkelendőbb digitális

2010-03-14 00:00:00
Írta: Norbi

Nikon


A felmérések szerint 2009 legnagyobb példányszámban eladott digitális fényképezőgépe Európában egy Nikon kiskompakt volt, a COOLPIX S220-as.

A felmérések szerint 2009 legnagyobb példányszámban eladott digitális fényképezőgépe Európában egy Nikon kiskompakt volt, a COOLPIX S220-as. A GfK felmérése szerint az európai fogyasztók több mint 740 000 ilyen digitális fényképezőgépet vásároltak 2009 folyamán. A COOLPIX S220 2009. februárban került piacra. A könnyű, kisméretű gép vázába rejtett számos funkció között megtalálható a 3x-os optikai zoom, a 10 megapixeles felbontás és az elektronikus rázkódáscsökkentés. "A COOLPIX S220 piacra dobásakor egy olyan egyszerű, mégis sokat tudó digitális fényképezőgéppel szerettünk volna előállni, amelyet bárki könnyen használhat, és bárhová magával vihet. Ezek a számok azt bizonyítják, hogy elértük a célunkat. Általában véve, a fényképezőgép remek ára, kiváló színválasztéka, formatervezése és teljesítménye elnyerte célközönségünk tetszését. Izgatottan várjuk, hogy megismerjék új COOLPIX fényképezőgépeinket is, köztük az S220 utódját, a COOLPIX S3000 típust." - nyilatkozta a felmérés eredményéről Mark Pekelharing, a Nikon fogyasztói termékekért felelős menedzsere.

Mivel a megjelenése óta már egy év eltelt, már az utódja is a boltok polcain van. A COOLPIX S3000 szuperkarcsú vázat kapott, melynek vastagsága mindössze 19 mm. Ez egy nagy látószögű, 4x zoom NIIKOR objektívet rejt, maximális felbontása 12 megapixel. Hátsó kijelzője 6,7 cm-es (2,7 hüvelyk), és az elődhöz mérhető siker érdekében több színben (fekete, ezüst, vörös, kék, narancssárga, bíbor és zöld) lesz kapható. Forrás: www.sg.hu 

Norbi

Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu