Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

Hogyan segíthetünk?!

2011-03-15 07:27:37
Írta: Norbi


A Mitsubishi Klub ezúton szeretné kifejezni sajnálatát és együttérzését Japán lakosságának, az áldozatok hozzátartozóinak és a túlélőknek egyaránt. Kívánjuk, hogy a lehető legrövidebb időn belül sikerüljön ujjáépíteni a katasztrófa helyszíneit és visszatérni a mindennapokba. Ismerve a japán emberek elszántságát, fegyelmezettségét, biztosan sikerülni fog - ahogyan ezt például a II. Világháború után is megtették.

A sajnálat és az együttérzés sajnos kevés. A híradások napról-napra több halálos áldozatról, több eltűnt, otthonát vesztett emberről számolnak be. Akadozik az élelmiszerellátás, sok helyen nincs víz és elektromos áram. Korlátozásokat vezetnek be az energia- és tüzelőanyag felhasználásban. Messze vagyunk, távol a tragédia helyszínétől, így csak a TV-ből, internetről tájékozódhatunk, valójában azonban nem tudjuk teljes mértékben átérezni az ottaniak helyzetét. Nagyon nagy szükségük van a segítségre. De hogyan tehetjük ezt meg? A segítségnek sok formája van, a távolság azonban korlátozza ezeket a lehetőségeket.
A Vöröskereszt dolgozói a helyszínen vannak, kb. 700 munkatársuk segít. Ezért a Magyar Vöröskereszt segélyakciót hirdet.

A Mitsubishi Klub szeretné felkérni tagjait, vagy azokat akik a honlapunkra látogatnak, hogy olvassátok el a felhívást és ki-ki lehetőségeihez mérten segítsen a bajba jutottakon. Természetesen ez nem kötelező, de egy lehetőség arra, hogy segítsünk!

Borszéki Gábor (Elnök)
Orosz Norbert (Alelnök)

Magyar Vöröskereszt segélyakciót hirdet a japán földrengés áldozatainak megsegítéséért

FELHÍVÁS

Budapest, 2011. március 11. - A Magyar Vöröskereszt, a csütörtökön indított líbiai gyűjtés mellett, ismét felhívással fordul a lakossághoz, cégekhez és intézményekhez, hogy segítséget nyújthasson a Japánban pusztított földrengés áldozatainak megsegítésére.

A Magyar Vöröskereszt segélyakciót hirdet a Japánban pusztított földrengés áldozatainak megsegítéséért.  A gyűjtésből befolyó pénzt, az alapellátás és az alapvető szolgáltatások biztosítására fordítja a szervezet, idetartozik az élelmiszer- és vízellátás, a szennyvízkezelés, tisztálkodási eszközök, valamint az egészségügyi ellátás biztosítása a japán földrengés bajbajutottjai számára.

A Magyar Vöröskereszt a pénzadományokat az alábbi számlaszámára várja:

Belföldi átutalás esetén:

K&H Bank 10405004-00026548-00000009

(A közlemény rovatban mindenképpen kérjük feltüntetni:”JAPÁN”)

Nemzetközi átutalás (Magyarországon kívülről érkező adomány) esetén:

IBAN: HU32 1040 5004 0002 6548 0000 0009

SWIFT kód: OKHBHUHB

(A közlemény rovatban mindenképpen kérjük feltüntetni:”JAPÁN”)

Honlap: Magyar Vöröskereszt

Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu