Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

ClearTec Magyarországra érkezett

2009-11-28 00:00:00
Írta: Gabo

colt cleartec0


Alacsonyabb üzemanyagfelhasználás és szén-dioxid kibocsátás? Hát persze! Egyszerre nyújtja mindkettőt az új Colt ClearTec modell.Ha új Colt vásárlásán töröd a fejed akkor érdemes a ClearTec-et választanod. Ritkábban kell benzinkútra járnod vele, és ráadásul kevésbé terheled a környezetet. Nem ámítás, hogy egy tankkal akár ezer kilométert is megtehetsz!
Fokozatvisszajelző
Az alacsony CO2 kibocsátás egyik kulcsa a Fokozatvisszajelző. Minden Coltban (nemcsak a ClearTec változatban) megtalálható eszközzel segíti a vezetőt a leghatékonyabb vezetési stílus eléréséhez. A Colt műszerfalán található kijelző megmutatja, hogy mikor jön el az optimális időpontja a sebességváltásnak. Így érhető el a legkedvezőbb üzemanyag fogyasztás.
 
Auto Stop & Go (ASG)
A rendszer automatikusan leállítja a motort, amint az autó megállt, és a vezető üresbe tette a sebességváltó kart, illetve felengedte a kuplungpedált. Amint a vezető újra kinyomja a kuplungpedált, újraindítja a motort.
 
colt cleartec

Alacsony gördülési ellenállású abroncsok
A kisebb surlódásnak (14-colos kerekeken 14, 15-colos kerekeken 28%-kal csökkentik a gördülési ellenállást) és kopásnak köszönhetően használatukkal 1,5 és 4,5 % közötti üzemanyag megtakarítás érhető el.

Nagy hatékonyságú dinamó
Amellyel hatékonyabban alakítható a lassuláskor és fékezéskor visszanyert energia villamos energiává.

Végezetül néhány bizalomgerjesztő adat:

1.1-literes motorral szerelt Colt ClearTec fogyasztása városban 5.9 liter/100km, országúton 4.3 liter/100km és vegyes üzemben  4.9 liter/100km. Szén-dioxid kibocsátása akár 102 g/km (országúton) is lehet. Az 1.3-as Colt ClearTec városban 6.3, országúton 4.4, és vegyes üzemmódban 5.0 liter üzemanyagot igényel. A Colt 47 literes tankját teletöltve könnyen belátható, hogy egyáltalán nem álom az 1000 kilométeres hatótávolság! Még egy apróság: a 6-sebességes automatizált manuális sebességváltó segítségével jobban gyorsul, mint a "sima" Colt. Kell ennél több?

További kérdéseiddel keresd fel a hazai Mitsubishi márkakereskedők egyikét.

Gabo

Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu