Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

Ázsia túra

2010-05-22 00:00:00
Írta: Gabo

ászia-túra

Ázsia-Túra 2010

Egy nem hétköznapi túrára vállalkozik három ismert médiaszemélyiség: Ganxsta Zolee rapper, Bárdosi Sanyi olimpikon és Kőváry Barna autós műsorvezető, hogy meghódítsa a vadkeletet, és méltó módon emléket állítson hazánk első űrbe jutott asztronautájának és humanitárius segítséget nyújtsanak a csernobili sugárfertőzötteknek. A mezőny május 22-én szombaton indul el, az Asia Center parkolójából.
térkép2

A túrázóknak 22 nap alatt kell közel 10000 kilométert megtenni úttalan utakon, meseszép tájakon. A szervezők maguk között tudhatják Murczin Zsolt terep rally versenyzőt és Tempfli Lacit, aki már többször teljesítette a Budapest – Bamako versenyt. Ezzel a túrával régi álmuk válhat valóra, kelet felé vehetik az irányt. A túra humanitárius voltát kívánja erősíteni, hogy a Magyarországi Baptista Egyház segélycsomagjait juttatják el Csernobilba.

pajero01

A kaland fényét emeli az is, hogy a résztvevők május 30-án Baykonurban testközelből nézhetik végig egy űrhajó elindulását és megünnepelhetik Farkas Bertalan űrbemenetelének 30. évfordulóját. A haza vezető út is tartogat érdekességeket, 2 napot tölt a kis csapat Moszkvában, és kirándulást tehetnek Csernobilban, ahol 1986-ban megállt az idő.

zolee

Ez egy olyan túra, ahol amatőrök is elindulhatnak, nem kell hozzá sok minden, csupán egy jól felkészített terepjáró, megfelelő mennyiségű kalandvágy és némi készpénz. Az utazás nem csak terepjárózásról szól, a szervezők minden estére vetélkedőkkel, csapatépítő programokkal készülnek. Baykonurig az is kiderül, ki a legjobb énekes a csapatban, ki cserél a leggyorsabban kereket, és Ganxsta Zolee is beiktat pár Kartel koncertet...

Bővebb információk a http://www.azsia-tura.hu oldalon találhatók.

Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu