Úgy tűnik, ez-is az is lehet. Kipróbáltam ma reggel a jó kis mínuszban: álló motornál simán kapcsolható az 1-es, járónál egyáltalán nem. Próbáltam igen erősen oldalra nyomni a váltókart és úgy berakni 1-esbe, kissé nehézkesen, de bevette. 3-asba, 4-esbe (hogy oldalra ne kelljen a váltókart mozgatni) ugyanolyan nehezen, szinte alig sikerült betenni járó motornál, de álló helyzetben. Adódik a kérdés: olaj: 75W90 -et ír a zsu.hu hozzá. Tényleg ez való bele? Az owner manual-ban "DiaQueen Wide gear Oil G-1 vagy Castrol BOT328" szerepel.
A mechanikus részre találtam ezt a videót:
https://www.youtube.com/watch?v=JvnB0fGvYvo, igaz, ez a CZ3-hoz való, de ránézésre hasonlít. Kipróbáltam, ha csak simán valamelyik oldalra elhúzom a váltókart és elengedem, szépen visszaáll középre, mint a videón javítás után. Attól még lehet nálam is ez a csapszeg-kopásos probléma? Ha igen, hogy szokták ezt javítani esztergagép nélkül?
Motorolaj: forgalmiban Z30, 1332cm3/70kw szerepel, a P5-nél meg csak motorszám, amiből nem derül ki a motorkód. A zsu.hu szerint 4A90 a mot.kód, amihez 5W30 való, de írnak 15W-40 -et, de még 20W-50 -et is. Az owner manual-ban nem találtam erről semmi bejegyzést. Olajcserénél 5W30-at borítottam bele. Jól tettem?
Az autóval többnyire rövid utakat megyünk, néha csak pár km-t. A totalcar-osok említettek egy motort, amit yaris-okban és minikben használnak ami nem is lenne rossz, csak a vásárlók nem olvassák el a használatit, amiben hígabb, 0w-akármi olajat írnak elő rövid utakra és 5w-10w-akármit, ha gyakran autópályáznak. Ha a sűrűbb van benne rövid utakon, hamar gatya lesz a motor, ezért is mondták, hogy végülis nem rossz, csak a vásárlók zöme rossz olajjal használja... Mellékesen érdekelne: ez a motor örül az 5w-30-nak rövid távon vagy inkább 0w-akármit kéne beleönteni szerinted?
McElek16V írta:Anakin írta:Szia Mester!
Egy 2009-es, Z30 -as Colt-ról van szó, az 1.3-as 95LE(?) motoros, facelift-es változat,140e km-el. Első induláskor alig lehet 1-esbe tenni. Ha már ment kicsit, sokkal könnyebb, de elég nehézkes még mindig. Most, hogy állt cca 1 hetet, gyakorlatilag nem sikerül 1-esbe tenni, 2-esbe dettó, a többibe rapszódikus módon, hol sikerül, hol nem betalálni. Utána már megy az 1-es is, de akkor is erőltetni kell. Igazából mindig "szoros", nehézkesnek tűnik a váltás. Maga a kuplung nem tűnik kopottnak, jó helyen fog a pedál, nem csúszik a kuplung, stb. Olvastam, hogy sz@r a váltójuk ezeknek a Coltoknak. Merre induljak, mit nézzek meg?
Köszönöm előre is a segítséget!
Szia!
A Colt kuplungnak leginkább a hátramenet kapcsolása nehéz hidegen. Az elmondottak alapján két irányba indulnék. Először is jön a hideg, előfordulhat, hogy a váltóolaj nagyon besűrűsödik, betapad, ezért ezt mindenképpen lecserélném. Másodszor: a váltó tetején meg szokott szorulni a mechanika, ilyenkor a váltókar oldalirányú mozgása nagymértékben nehezedik, ezért a fokozatokat is nehéz eltalálni.
Ничего не плохо, только по другому хорошо.