Anakin írta:Üdv Mester!
2009-es sportback-em van, néha előjön a légzsák hiba, aztán elmúlik (tavaly előtt nyáron volt egyszer, néhány leállítás után elmúlt, aztán véletlenszerűen újra előjött 1x-2x, aztán azóta semmi). Holnap vinném műszakiztatni, erre most megint előjött és nem akar múlni. Tavaly 4x-5x történt olyan, hogy a kormányon lévő hangerő mínusz gombra bekapcsolt a telefonos kihangosító ill. a léptetés plusz gombra hangerőt állított. Lehet ez összefüggésben a légzsák hibával? Elképzelhető, hogy egyazon clock spring-en mennek át a légzsák kábelei és a multimédia gomboké a kormányon? Valami sűrgős megoldás kéne, mert csak a héten vagyok M.o.-n és márc.2-án jár le a műszakim, addig viszont nem jövök már haza... Tudsz valami biztosat látatlanba?Nálad gyakran előfordul, hogy egyből betalálsz..
Hálás köszönettel,
Anakin
UPDATE: nem aktuális, megoldottam. Elvi kérdés: létezik, hogy a japán kocsikat csak a hozzájuk tartozó célműszerrel lehet rendesen diagnosztizálni? Tegnap megnézték itt helyben, valami Bosch-al, ami jobb első légzsák hibát diagnosztizált. Mondjuk érdekes, hogy konkrétabbat nem tudott mondani, főleg, hogy 9 légzsákos az autó, abból 2 van a jobb első oldalon + az ülésfoglaltság jelző +függönylégzsák. Ezekre, meg a bizt.öv feszítőkre is külön-külön van hibakód a szerv. könyvben. Minden lufit átmértem multiméterrel, természetesen mind jó, csatlakozókat megpucoltam, hiba maradt. Aztán 'heccból' a clock springet is átmértem, kormánylufit, csatikat itt is megpucoltam és láss csodát, jó lett, elmúlt a hiba.
Tavalyelőtt egy '98-as colt-ot nézettem meg, azt elve úgy vettük, hogy SRS jelző folyamatosan világított. Azt is megnézték, ott clock spring hibát dobott (állítólag). Átmértem, semmi baja, lufiknak szintén. Aztán maradt az SRS-ECU, 3e HUF-ért vettem bontóban és azóta azon is megszűnt a hiba.
Ezek miatt fordult most meg a fejemben: létezik, hogy külön műszerek vannak német autókra, azokon belül mindre, meg külön a koreaikra, külön japánokra?
Szia!
Nem tudom, milyenek az idegen olvasók. Épp azért, mert nem akarok beleesni ilyen csapdába, amennyire lehet, csak gyárit használok. Néha egy-egy motorhiba kiolvasásnál használok mást, mert gyorsabb a belépés telefonnal.
Ja, majd elfelejtettem... Ellenállásmérővel elég gyorsan el lehet pukkantani egy légzsákot, úgyhogy azt csak módjával!