jakofun írta:Sziasztok szep estet elore is koszonom hogy itt lehetek. Elnezest a betukert nemetorszagbol irok.
Nos lenne egy gondom Szepseges Carisma 1.8 gdi. szimptoma a kovetkezo.
Hidegen szepen indul.. rendben
Ahogy melegszik jatszik az alapjarat oke szelephaz gondoltam en.. korom fekete olaj a karterben oke. meleg motornal olyan ketto ezer kornyeken elkezd rangatni de rendesen mostmar hallom alapjaraton is melle puffanast"
Nos amiket eddig neztem.
Check lampa nincs fent'
pillangot tisztitottam haz mogott iszonyu mennyisegu lerakodas.
ketto pipa szar szikszallagozva athuz de dolgozik...
namarmost ami erdekes adtam neki 4 ujj ngk-t elotte a gyertyak feketek voltak tehat kapja a benzint nagyon ! a fustben is erzem hogy kapja most 3 inditas utan megint feketek a gyertyak rendesen mintha nem ujjak lennenek es a helyzet sem sokat valtozott tole...
tudnatok esetleg otletelni mit tegyek vele ? hol es hogy kezdjem ? a delphim kommunikal vele de nem dob hibat.
elore is koszonom
ui: Esetleg lambda???
koszonom.
Szia!
Ha jól láttam, írtál emailt, de ha már itt vagyok, itt válaszolnék, hátha mást is érint...
A GDI működéséből adódóan a gyertyák nem szürkék és barnák, mint egy hagyományos motornál, ezt ne is várd. Ellenben ha a pillangószelep erősen kormos volt, akkor a szívócsonk és a hengerfej-szívószelep csatornák még koszosabbak. Láttam már olyan motort, ahol konkrétan a harmadára szűkült a koromtól a levegőjárat. Ennek az a következménye, hogy kevesebb levegő jut a motorba és az is egészen más utat jár be, mint amit kitaláltak a japánok. Ez főleg alapjáraton lesz észrevehető, de a motor teljesítménye is egyre gyatrább lesz, a kipufogógáz összetétele meg pláne... Mivel ez a korom mikro-levegőrészecskék, kipufogó-korom és kartergáz emulziója, a hőmérséklet és a gázlengések hatására annyira szilárdan épül fel a falra, hogy vésni kell. Tehát vagy miszlikekre kell szedni a hengerfejet, kiszedve a szelepeket, minden egyes alkatrészt elpucolni, vagy el kell vinni dióhéjas tisztításra. Utóbbi esetben nem bontják elemeire az autót, csak a szívócsonkot kell leszedni, majd nagynyomású levegővel többféle profilon keresztül őrölt dióhéjjal szedik le a lerakódást. Ez valójában szemcseszórásos tisztítás. Valószínűnek tartom, hogy olcsóbb, mint egy motor szét-össze és nem is tart annyi ideig, de árat nem tudok erről, utána kell nézni.
Házilag nem javaslom megcsinálni. Ha valamit elszúr az ember, akkor a motort is teleszórhatja szeméttel, illetve ha a diópor beszorul valamelyik szelep alá, akkor megint csak lehet szétszedni...