Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

XXV. Gyémánttúra

2024-06-01 00:00:00
Írta: Gabo

gcsermak

IDŐPONT: 2024. július 19. (péntek)
GYÜLEKEZŐ HELYSZÍNE: Auchan Soroksár
GYÜLEKEZŐ 7 ÓRÁTÓL
START 8 ÓRÁTÓL

Mint tudjátok, évről évre elhozzuk Nektek a tájékozódás, az ügyesség, a furfang, a kreativitás és az élmények versenyét, a Gyémánttúrát. Ezt nem mi találtuk ki, örököltük a klub vezetésének első generációjától, akik szintén fáradhatatlanul azon dolgoztak, hogy közös élményekkel kovácsolják egybe azokat az embereket, akiknek „3gyémánt alakú a szíve". Kreativitásuk minket is megihletett, így idén 25. alkalommal startolhat el a Gyémánttúra!
De tulajdonképp „mi is az a Gyémánttúra?" – kérdezitek oly sokszor, oly sokan. 

Verseny? Naná!
Hiszen pontokat kell gyűjteni, melyekből a végén rangsoroljuk a résztvevőket, akiknek értékes (nem vicc, idén többszázezer forintos összegben) díjak ütik a markukat!

Túra? Igen,
ugyanis Magyarország egy adott tájegységét szeljük át. Az útvonalat igyekszünk mindig a lehető legizgalmasabb terepen átvinni és az adott terület érdekesebb látnivalóit érinteni, amelyeket plusz pontos feladatok keretein belül még ki is emelünk számotokra. Ezek gyűjtése egyébiránt nagyban befolyásolja a végeredményt!

Élmény? Természetesen!
Az állomásokon végrehajtandó feladatokat próbáljuk úgy kitalálni, hogy izgalmas legyen az egész család számára, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Bár idén egyértelműen a vezetéstechnikáé és az adrenaliné lesz a főszerep, azért annak is akad elég kaland, aki nem a kormány mögött keresi azt.

Kihívás? Abszolút!
Az állomásokon csak a feladatok végrehajtása után kapja meg az induló a következő checkpointra mutató itinert, amely leírás megfejtése maga egy komoly operáció. Ezek a szövegek pontosan tartalmazzák az útvonalat, de értelmet csak menet közben nyernek és egyetlen szavuk sem utal semmire, amit GPS-be lehetne írni.

Közösségépítés? Persze!
A nap végén ugyanis egy közös étkezésre invitálunk Titeket, ahol melegében lehet megosztani a többi Mitsussal a szerzett élményeket. A gyerekek bandázhatnak, a felnőttek beszélgethetnek, életre szóló barátságok köttethetnek egyetlen programnak hála. Az állomás-vezetőkben pedig végre megismerhetitek a klub vezetését és segítőit, kiléptetve Őket ezzel az „arckönyv" arctalan árnyékából.
Azon felül, hogy a feladatok összetételében szeretnénk tisztelegni az elmúlt évek legendás túrái előtt, idén sok-sok rendhagyó elemet is tartalmaz a XXV.Gyémánttúra! Ilyen például, hogy a résztvevők közül a legszebb autóra a startnál – még bogármentesen, az út porától nem megfakultan – szavazhattok. Vagy az első feladat hagyományosan ügyességi pályájának a lecserélése. És persze a legfontosabb: a zárt pályára való bejutás, ahol több km.-nyi jó minőségű aszfalton mehet a verseny az adrenalin-vadászat jegyében!

Valamint az, hogy Magyarország legnagyobb Mitsubishi találkozója, a 3napos MitsuCamp a túra végével veszi kezdetét, így nem kell 2x többszáz km.-t autóznia annak, aki mindkét programon részt szeretne venni!

Ha van kérdésed, írj nekünk: info@mitsubishiklub.hu

Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu