Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

V. Országos Mitsubishi Találkozó (beharangozó)

2009-09-19 00:00:00
Írta: Gabo

mitsutali0501

2009.szeptember 19-én Ercsibe várjuk a Mitsubishi autótulajdonosokat.Színes programokkal, sok-sok ajándékkal és nyereménnyel szeretnénk ezt a napot minden hozzánk ellátogató számára emlékezetessé tenni. Kérjük, hogy a találkozó napjáig látogass el újra és újra honlapunkra, így egyre részletesebb információkat olvashatsz. Ha regisztrálsz hírlevelünkre, akkor e-mailben tudunk folyamatosan tájékoztatót küldeni. Kérdéseidre, javaslataidra szívesen válaszolunk. Ezt a Fórumban a Klubtalálkozók menüpont alatt is megteheted.

A találkozóra a Mitsubishi Klub tagjain kívül minden MITSUBISHI tulajdonost szívesen látunk. A helyszínen lehetőség nyílik megismerkedni egyesületünk eddigi életével és jövőbeli céljaival.


HELYSZÍN ÉS MEGKÖZELÍTÉSE
Ercsi, Duna part a kompkikötő melletti terület. (Horci jóvoltából itt tekintheted meg).

Megközelítése egyénileg vagy csoportosan.

Csoportos vonulás egyik lehetséges gyülekezési helye:
Budapest, Lurdy Ház parkolója. Gyülekezés: 8.00 - 8.50 Indulás: 9.00!

Ha lesz, akkor további gyülekezési pontokról és helyszínekről itt adunk tájékoztatást.

Ercsi legkönnyebben az M6-os autópályán keresztül közelíthető meg mind a Budapest felől, mind a dél felől érkezőknek. Az autópályáról a 33-as km-nél az Ercsi (34-es) kijárónál kell lehajtani, majd követni az Ercsibe vezető utat. Másik lehetőség a 6-os út, ez közvetlenül Ercsin halad keresztül.
Szigetújfaluról komppal érkezőknek info, hogy a komp reggel 6 óra és este 19 óra között óránként közlekedik. Díjak: személygépkocsi 740 Ft/jármű, felnőtt személy 210 Ft/fő, tanuló és nyugdíjas 145 Ft.
 
Ercsin belül tájékoztató táblákat fogunk kihelyezni (keresd a három gyémántot ;-).  

A BELÉPÉS INGYENES!

TERVEZETT PROGRAMOK 9.00-tól 16.30-ig:


Kapunyitás: 9.00.

9.00-tól folyamatosan:
- Versenyautó kiállítás;
- Oldtimer/youngtimer kiállítás;
- Szépségverseny;
- Gyereksarok;
- Új autó bemutató és tesztvezetés az érdi Mitsubishi Di-Fer Kft jóvoltából;
- Totó;
- Tombola;
- Ponilovas kocsikázás;
- Márka-társ-kereső: biztosan találkozni fogsz a tiedével azonos típussal érkező autótulajdonossal, akivel megoszthatod tapasztalatodat;
- Támogatók bemutatói.

9.45: Megnyitó

10.00-tól: 3próba (ügyességi verseny). Fődíja egy Nikon gyártmányú digitális fényképezőgép!

11.00-tól: Szerviz pont
Ingyenes műszaki tanácsadás mellett az alábbi szolgáltatásokat vehetitek igénybe:teszteres ellenőrzés, beállítás, hibakód olvasás, törlés. Segítőnk: NIPPON AUTO ÉRD (Doma Károly, azaz McElek16V).

12.00-14.00: Dél és 14 óra között a Kikötő Étteremben a találkozó vendégei kedvezményesen, 1000 Ft-ért fogyaszthatják a "Mitsubishi ebédet": pácolt, rostonsült csirkemell hasábburgonyával és zöldsalátával. 

Emellett természetesen lehetőség van az étterem étlapjáról is választani a nap többi részében, valamint lesz pizza és rántotthúsos szendvics is a választékban.

14.00: Kötélhúzás, stb.

15.30 Eredményhirdetés: 3próba, szépségverseny, totó, különdíjak.

16.00 Tombola húzás. (Utána ajándék csere-bere ;-))


mitsutali05logo


FELHÍVÁS!

Támogatók
Várjuk azok jelentkezését, akik támogatni szeretnék rendezvényünket. Támogatóknak nyújtandó szolgáltatásainkról elérhetőségeinken adunk tájékoztatást.

Segítők
Kérjük jelentkezz, ha a találkozó napján és/vagy az előkészületben (pl hírverés szórólappal illetve interneten) szívesen segítenél!

Szórólap
Honlapunkról a Letöltések menüpontból két változatban is letölthető (orsztali2009_szorolap1.pdf és orsztali2009_szorolap2.pdf). Ha kell, akkor postacímre nyomtatott formában is küldünk belőle.

Oldtimer/youngtimer kiállítás
Keresünk 1975-1981 között gyártott Coltot, Lancert, Celestét, Galantot és Sapporot. Aki rendelkezik ilyen típussal, vagy ismeretségi körében található ilyen modell, vagy csupán az utcán lát ilyen típusú autót az jelentkezzen elérhetőségeinken!

Versenyautó kiállítás
Ha van ismerősöd ralis körökben, akkor jelentkezz. Szeretnénk minél több MITSUBISHI  versenyautót kiállítani!

Kérjük, hogy itt jelezd részvételi szándékod elérhetőséged, (e-mail  vagy postacím, telefon) a várható létszám, autó típusa  és évjárata adatok megadásával! Így segítesz nekünk abban, hogy  legyen elég étel, ital és ajándék!

Elérhetőségeink:

Tel: (06-20) 365-3287
E-mail: info@mitsubishiklub.hu

Köszönettel szervezőtársaim nevében:
Borszéki Gábor

Támogatóink:

mitsutali0502

mitsutali0503

Thomy Folia 

mitsutali0504

mitsutali0505

NIPPON AUTÓ Kft, Érd

mitsutali0506

Jap-Ker Kft

Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu