Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

Tavaszi minitali (beszámoló)

2007-05-05 00:00:00
Írta: Gabo
A megmozdulás először áprilisra lett beharangozva, de a húsvéti munkarendváltozás miatt 2007. májusának első szombatjára esett a módosított választás. Mivel idén addig lényegében még nem esett eső, esőnapot sem terveztünk.

A meghirdetett 11 órai időpontban elkezdtek gyülekezni az emberek. Egy órát vártunk a helyszínen, így majdnem mindenki odaért, aki előre jelezte. (kb. 20 autó)A találkozó nemzetközi jelleget öltött egy külföldi rendszámú Galantos márkatárs jelenlétének köszönhetően, továbbá voltak még Lancerek, ezek között egy jobbkormányos EVO III is, egy Colt és egy kiváló állapotú Sapporo

 minitalibe1minitalibe2

Az elindulás után kicsit szétszakadt a csapat, de a Budai alsó rakparton történt baleset miatti elterelés után ismét együtt haladtunk. Szentendrére érve a Dunakorzón folytattuk utunkat, majd visszacsatlakoztunk a 11-es útra és kényelmes tempóban, a Duna vonalát követve érkeztünk meg Visegrádra. Megálltunk egy igényes pizzériánál, ahol a rendelés utáni időt kihasználva a korábban kiosztott totót töltöttük ki, majd eredményhirdetés következett.

Az ajándékok átvétele után elfogyasztottuk a felszolgált ételt és azok közül, akik eddig eljöttek mindenki folytatta az útját Esztergomon keresztül Dobogókőre. Végig nagyon jó időnk volt még a nap is erősen sütött és beszűrődött az erdei úton a fák között. A Dobogókő tábla után hirtelen köd lepte el az egész tájat és hűvös is lett.  A nagy parkolóban bőven elfértünk – az előre beharangozott időjárás miatti turistaroham elmaradása miatt – csináltunk még egy pár jó képet a túrán résztvevő autókról, majd hazaindultunk.

Szerencsére a túrán nem, csak azután kapott el többeket az eső. A visszajelzések alapján a rendezvény minden résztvevőnek tetszett.

P.G.

Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu