Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

Tavaszi minitalálkozó (beszámoló)

2008-06-12 00:00:00
Írta: Gabo

tavasziminitali01

2008.május 18-án

Gabo szervezésében került megrendezésre a tavaszi minitalálkozó. Nem is volt annyira mini:
saját képeim szerint a fóti Cora parkolójában 23 gyönyörű Mitsubishi sorakozott fel. Színes volt a felhozatal, Colttól Sapporóig mindennel találkozhattunk. Nagy örömünkre sokan családdal, kisgyerekkel, barátokkal érkeztek, így egy kellemes családi eseménnyé alakult a találkozó.

 
A rövid ismertető után mindenki autóba ült, felbőgtek a motorok és Gabo vezetésével felsorakoztunk az induláshoz. A cél a mogyoródi Hungarokart volt. Fóton keresztül, a megengedett sebességek betartásával egyben Mogyoródra ért a sor, biztosan jól mutattunk kívülről.

Itt leparkoltunk a Hungarokart gokartpálya parkolójában, majd következett a féktelen száguldás. Hat fős csoportokban zajlottak a futamok. A többiek a futamok ideje alatt az emeleten lévő büféből, vagy a pálya felett átívelő hídról szurkoltak a versenyzőknek. Az első futamban még elég hidegek voltak a gumik, így ez a futam elég csúszkálós volt, de később már sokkal jobb lett a tapadás, az időeredmények is sorra javultak. Többen két futamra is beneveztek! A számlát mindenki maga állta, de fontos megjegyezni, hogy Gabo a Klub nevében, 1000 Ft-os bónt adott minden versenyzőnek, továbbá 10%-os engedményt kaptunk a Hungarokarttól. Ezúton is köszönet érte! Továbbindulás előtt csoportképet készítettünk a parkolóban.

Az összesített eredménylista (mindenkinek a legjobb köre számít):

 

NÉV 

IDŐEREDMÉNY [mp] 

1.

HORVÁTH DÁVID

33.20

2.

OROSZ NORBERT

34.12

3.

ABRUSÁN KRISZTIÁN

34.14

4.

MONDI ÁDÁM

34.82

5.

HOCK JÓZSEF

34.87

6.

TABÁNYI GÁBOR

35.03

7.

HAJDU PÉTER

35.11

8.

OROSZ LÁSZLÓ

35.36

9.

HOFFMANN KRISZ.

37.80

10.

HOFFMANN ANITA

38.06

11.

VARGA KRISZTIÁN

38.10

12.

KERÉKGYÁRTÓ LÁSZLÓ

38.26

13.

HODOSI ATTILA

38.39

14.

VARGA GÁBOR

38.74

15.

PÓLYA GÁBOR

39.32

16.

SÁJER HAJNI

44.01

17.

BORSZÉKI GÁBOR

49.36

18.

FRANKÓ KATI

53.52

Megjegyezném, hogy a pályacsúcs 28.98 mp, így még van hova fejlődnünk! Remélem a későbbiekben lesz lehetőségünk javítani!

Következő célállomásunk egy pizzázó volt, ahol ebéd és totó várt ránk. Ide is közösen, egy sorban vonultunk. Sajnos becsúszott egy baki és elvittem a csapatot másfele. Ezért utólag is elnézést kérek, de lehet hogy nem is tűnt fel mindenkinek. Először a pizzéria körüli összes parkolóhelyet, majd a pizzéria összes ülőhelyét foglaltuk el, a tulajdonos nagy örömére. Az időjárás továbbra is jó volt, a teraszon foglaltunk helyet (máshol nem is fértünk volna). A tulaj sorban felvette a rendeléseket, közben Pólya Gábor kiosztotta a totókat. Meglepő volt, mert nem „Mitsu-kérdések” szerepeltek benne, hanem Mogyoród és KRESZ vonatkozásúak. Például olyanok, hogy mi a leállósáv fogalma, illetve Mogyoród nevéhez van-e köze a mogyorónak? Miután mindenki kitöltötte a totót, következhetett a javítás, értékelés és jutalmazás. Hibátlan megfejtés nem született, azonban nem távozott senki üres kézzel. Én személy szerint egy Pajero Evo-val díszített napellenző alkalmatosságot választottam autóm számára, mely a nyári napsütésben megvédi Coltom műszerfalát a túlzott felmelegedéstől. Voltak még modellautók, prospektusok és targoncák (persze modellekről beszélek)! Az utóbbiakért ezúton is köszönet Hodosi Attilának!!

Közben lassan –nagyon lassan- elkezdtek szállingózni a pizzák is. Sajnos csak két sütője volt az étteremnek, így a társaság nagyobb része a délután további részét pizzavárással és beszélgetéssel töltötte. Öt óra körül az utolsó asztal is megkapta a pizzát, eddigre már a létszám is igencsak megfogyatkozott.

Az előzetes programban szerepelt még a budapesti panoráma megtekintése Fótról, illetve a veresegyházi medvefarm látogatása. Sajnos az időjárás rosszra fordult és hatalmas zápor érte el a környéket. Végül emiatt az említett programok elmaradtak és mindenki hazaindult. Ahogy Gabo mondta, legközelebb hátulról kezdjük a programot és bepótoljuk a medvefarmot!

Remélem mindenki jól érezte magát és jó élményekkel tért haza. Köszönet a szervezésért Gabonak, a totóért Pólya Gábornak!

Találkozunk a Gyémánttúrán! 

 Fóti Cora parkolójában:

             tavasziminitali03    tavasziminitali02

            tavasziminitali05    tavasziminitali04

A Hungarokart gokartpályán és a pizzériában:

            tavasziminitali06    tavasziminitali07

            tavasziminitali08    tavasziminitali09

            tavasziminitali10    tavasziminitali11

            tavasziminitali12    tavasziminitali13

            tavasziminitali15    tavasziminitali14

            tavasziminitali17    tavasziminitali16

Norbi

Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu