Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

Red Sun Fest - Mitsubishi Klub 2023. április 16.

2023-04-02 00:00:00
Írta: Gabo

red sun

Kedves Márkatársak!
Ahogy a korábbi években, idén is kivonul a Klub a Red Sun Festre! Már-már hagyomány, hogy konvojban, nagy csapatban vonolunk be a rendezvényre és ez idén sem lesz másképp!
Gyülekező: 7:30-tól
Indulás Tökölre: 8:45

Bent kapunk területet, 70 autónak biztosítanak megfelelő helyet a szervezők! A bejutás után tematikusan fogunk parkoltatni Titeket, így kellő rugalmasságot és odafigyelést szeretnénk kérni Tőletek!
Idén is csinálunk házon belüli versenyt, három kategóriában: legszebb autó, legszebb felni és legjobb autós történet. Ezek lebonyolítása a következőképpen zajlik:
Legszebb autó és felni: öt fős zsűri fogja körbejárni a jelen lévő autókat, ennek a zsűrinek a döntése alapján díjazzuk az első három helyezettet. 10:30-tól a zsűri szeme nyitva, 11:30-kor pedig összeülnek kiértékelni a látottakat.
Legjobb autós történet: április hetedikén, pénteken, kikerül egy rögzített post a Mitsubishi Klub Hungary csoportba, ahová várjuk kommentben a történeteket. Ezesetben a közönségszavazatok fognak dönteni, azaz a legtöbb reakciót begyűjtő komment nyer. Ebben a kategóriában az első helyezettet díjazzuk! Amennyiben a nyertes ott lesz a találkozón, személyes előadásában is szeretnénk meghallgatni a szóban forgó sztorit!
Mind a három kategória eredményhirdetése délben történik, a Klub standjánál!
Várunk mindannyiótokat, irány Tököl!

Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu