Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

Red Sun Fest 2015

2015-03-30 00:00:00
Írta: Gabo

Red Sun Fest 2015

Az idén 20 esztendős Mitsubishi Klub Egyesület ünneplési sorozatának következő állomására 2015. április 12-én, a Red Sun Fest-en kerül sor. E nagyszabású japán autós megmozdulás remek alkalom lesz arra, hogy személyesen is találkozhassunk egymással, illetve megmutassuk szeretett járműveinket. Nem mellesleg jó lenne, ha a különféle versenyszámokban a tavaly elért sikereinket idén is hoznánk. Számítunk az összes márkatársunk segítségére is! Gyertek el minél többen! A Mitsubishi Klub Egyesület tagjai...

... a 20 éves születésnap alkalmából 20%-os kedvezménnyel válthatnak belépőt! Azaz 2500 Ft helyett 2000 Ft-ért. (Autónként 1 fő) A pénztárnál teljes árat kell fizetni, a kedvezményt rajtam kell majd a helyszínen behajtani (Gabo).

Parkolás csoportosan:
Előre leadott névsor és egyszerre érkezés szükséges a csoportos parkoláshoz.. Klubtagság nem feltétel. Egy nevet és egy rendszámot kérek szépen privátban a Gabriel Borszeki/ vagy az info@mitsubishiklub.hu címen megadni.

A tököli reptéren a kasszák előtt pár száz méterre gyülekezünk akkor, és innen 10 órakor indulunk együtt befelé. Aki később érkezik, annak igyekszünk a közelünkben/mellettünk parkolóhelyet biztosítani.

Programok és időterv:

9:00 Kapunyitás Regisztráció, parkolás

10:00 Megnyitó Nevezés a Red Sun Fest versenyekre – regisztrációs sátrunknál a nevezések leadása Hangnyomás verseny – regisztráció a hangnyomásra és kipufogó mérésre, mérések kezdése. A mérésben partnerünk az olcsohifi.hu A szlalom és a gyorsulás folyamatos nyitástól.

11:00 Felni kitartó verseny – aki a legtovább tartja ki a felnit, értékes díjat kap. Külön férfi, női és gyerek kategória. A verseny után eredményhirdetés.

12:00 Hangnyomás, gyorsulási és szlalom verseny közvetítése

13:00 Autós limbó - a legalacsonyabb autónak értékes díjat adunk. Utána eredményhirdetés.

Limbó kategóriák: Fix, Airride, Állítható Futómű

14:30 Szépségverseny és Különleges Kiegészítő nevezés lezárása, megtekintése – a szervezők által kijelölt bizottság ekkor szemléli és pontozza az eléjük vonuló autókat, kiválasztja a nevezett autók közül a legszebbeket, illetve a kiegészítők közül a legkülönlegesebbet.

Szépségverseny kategóriák:
-Classic – legszebb autó a '80-as évjáratig
-Sushi – legszebb autó a '80-as évekből
-Wasabi – legszebb autó a '90-es évekből
-Kimono – legszebb autó 2000-es évjárattól
-Tuning – legszebb egyedi építés
-Wheel whores – legszebb felni
-Motorok

17:30 Szépségverseny, Különleges Kiegészítő verseny eredményhirdetés

18:00 Kapuzárás

Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu