Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

5. Szombat esti láz és MITSUBISHI találkozó (Beszámoló)

2017-10-18 00:00:00
Írta: Gabo

5. Szombat esti láz
Avagy "Valamiért mindig többen vagyunk egy-két emberrel". Fogalmazott Krisztián, aki a kezdetek óta apja és anyja lázas összejövetelünknek. Ő a kulcsember. Nyitja és zárja a bulit. Mindenütt ott van, és figyel, hogy rendben menjenek a dolgok. És bár többször hangoztattuk már, hogy nem az a fontos, hogy mennyien vagyunk. Hanem az, hogy aki velünk van, jól érezze magát.

Az első fecskék a meghirdetett 16 órától folyamatosan gyülekeztek. A rutinosabbak a már elkészült vacsorára reppentek csak be. A „welcome drink-ből" mindenki ízlésének megfelelően választhatott. Gyakorlatilag mindenki hozott magával valakit vagy valamit. A főzni való nagy részét az egyesület állta, melybe Krisztián is besegített. Ugyanis a várható nagy létszámra való tekintettel nem szerette volna, hogy bárki is éhen maradjon. Az egyedi pácolású tarja egy részét ismét Csabának köszönhettük.

Első fogásként babgulyást kaptunk füstölt oldalassal. Még most is érzem a számban az ízét... A receptje állítólag az internetről lett letöltve. Hahaha... Azzal kiegészítve, hogy Edina tett hozzá szeretetet és egy kicsit a szívéből is. Így persze már mindent értünk. A lényeg, hogy nálunk a szakácsné Michelin csillagot kapott!

Főételként sült tarja, csirkemell és comb közül választhattunk sült krumpli körettel, uborkával, paradicsommal vagy paprikával. A húst Krisztián sütötte újdonsült szakácsunk Miklós segítségével. Kísérője meg is jegyezte később, hogy nem gondolta volna, hogy egy autós találkozón alkatrész értékesítőként kevésbé fog érvényesülni, mint ő.

Miután mindenki degeszre ette magát egy kisebb ünnepségre invitáltuk vendégeinket. Ugyanis ez volt a jubileumi ötödik szombat esti láz. És volt is kit ünnepelni. Elsősorban Krisztiánt, aki lakhelyétől több száz kilométerre lévő helyszínt megtalálta nekünk. A sütis néni által készített torta (erről is lehetne ódákat zengeni) gyertyáját ezek után nem kérdés, hogy ki fújhatta el. És természetesen az eddigi részvevők és a mostani jelenlevők is ünnepeltek lettek. Utóbbiak kaptak is a tortából, ami hamar el is fogyott.

Az ünneplést követően a játékteremben múlattuk az időt, ahol leginkább a biliárd vonzotta az embereket. Lányok és fiúk kenterbe verték egymást, de láthatóan nagyon jól szórakozott mindenki.  

Aki legtovább bírta az éjfélig is maradt. Mikor mindenki elment, vagy a panzióban nyugalomra tért, Krisztián bezárta a bulit. Hiszen nála volt a ...

SZÖVEG Gabo

Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu