Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

Mitsubishi tombola a Dél-Balaton Gyermekeiért Alapítványnak

2018-07-08 00:00:00
Írta: Gabo

s

Kedves Mitsubishi rajongók, kedves klubtársak! Idén is megrendezésre kerül a Mitsubishi családi nap Siófokon. A szervező Mitsubishi Klub Egyesület úgy döntött, hogy idén a helyszínhez közeli siófoki gyermekkórház gyermekgyógyászati osztályát támogatja karitatív céllal.

Az osztály minden olyan adományt elfogad, amely a működéséhez nélkülözhetetlen. A gyermekosztály tekintetében ez gyermekruha, pelenka, egyszer használatos kesztyű, popsitörlő, szappan lehet. És amit mi célként megjelöljünk, az az INHALÁTOR.

Az INHALÁTOR egy olyan eszköz, amely biztosítja az asztmás gyerekek felső légúti megbetegedése esetén a megfelelő gyógyszerbevitelt és páratartalmat. Ennek egy gyógyászati intézményekben is használatos ára 30-40 ezer forint.

Adományaitokat "támogatás inhalátor vásárlás céljából Siófokon" megjelöléssel a Dél-Balaton Gyermekeiért Alapítvány alábbi számlaszámára fizethetitek:
11992505-05500567-00000000

MITSUBISHI TOMBOLA
Az alapítvány számlájára utalt pénzért, és a családi nap helyszínen leadott tárgyi (pl. gyermekruha, pelenka, egyszer használatos kesztyű, stb.) vagy pénzbeli felajánlásért tombola szelvényt adunk.
A tombola sorsoláson MITSUBISHI-vel kapcsolatos tárgyakat lehet nyerni. Minél nagyobb az adomány, annál több tombolaszelvény jár érte. (Ezer forintonként 1 db tombolaszelvény).

Reméljük, hogy a családi napon jól fogjuk érezni magunkat. Bízunk benne, hogy kellő adomány fog összegyűlni ahhoz, hogy legalább egy inhalátor árát tudjunk adni a gyermekosztály számára.

Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu