Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

Mitsubishi-Subaru nap (beszámoló)

2010-11-16 20:32:00
Írta: Gabo


November 13-án a kecskeméti Gokart Stadionban Mitsubishik és Subaruk gyülekeztek.

Ezen a szép verőfényes nyárias napon (ugye november 13-át mutatott a naptár :-))) nem is találhattunk volna jobb programot magunknak. A találkozó előtti napokban szinte forrott a levegő a fórumunkon. Annyian szerettek volna eljönni és részt venni ezen az eseményen.

A Mitsubishi Klub színeiben 32 autóval képviseltük a gyémántos márkát. A régmúltat két oldtimer korú csodaszép Celeste képviselte. A jelent pedig egy alig pár hónapos ASX. A köztük eltelt időszakot különböző évjáratú Coltok, Lancerek, Galantok, Carismák, Eclipsek és Starionok töltötték ki. De pl. egy szintén nagyon szép állapotú Diamantot is láthatott az, aki ott volt közöttünk.  Egyesületünk "autói" mellett jól megfértek a DSM Klub Eclipsei, és egyéb Mitsubishi modellek. Így lehettünk kb. hatvanan.

   

A gokart pályán szinte megállás nélkül rótták a köröket a Mitsubishi és Subaru modellek. Érdemes volt részt venni a tesztvezetésen, hiszen sorsoláson vettek részt az alkalmi sofőrök.
 
Délután kettőkor nagy szirénázás közepette Mitsubishi felvonulásra került sor. A Zuglói Polgárőrség Lancere mögé sorakoztunk fel, és tettünk több kört is a pályán. Igazi időutazásnak is beleillett, ahogyan a Celeste-k, Starionok, Coltok, Lancerek, Galantok, Carismák együtt rótták a köröket. 

 

A visszajelzések alapján kijelenthetjük, hogy sikeres napot zártunk. Bízunk benne, hogy 2011-ben folytatódik ez a nagyszerű kezdeményezés. Ezúton szeretnénk köszönetünket kifejezni a rendezvény fő szervezőjének, a kecskeméti Hovány Autó Planet Kft-nek. 

Részletesebb beszámolót a Három Gyémánt hamarosan megjelenő legfrissebb számában olvashattok.

A videot köszönjük Pusinak és segítőjének.

Fotók: 

Dano, Pusi, TóthI, Colti & Hofi

Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu