Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

Mitsubishi Klub Évnyitó

2012-01-05 21:56:08
Írta: Gabo

Időpont: 2012. február 11. szombat. 11.00 - 13.00 Klubgyűlés (különteremben). 13.00 - 14.00 Gokart (zárt csarnokban). Helyszín: Mogyoród, Hungarokart Center. Az előkészületekről a Fórumon a "Klubtalálkozók, események/ Évnyitó 2011" menüben olvashattok. Ha szeretnél jönni, de nem menetkész az autód, akkor is gyere a fórumra. Biztosan tudunk segíteni. További infót a címre kattintva találsz.

Helyszín:

Mogyoród, HUNGAROKART CENTER. 2146 Mogyoród, Ipar u. 1. (GPS koordináták: N47.5907268°, E19.2404605°). Mogyoródig az M3-as autópálya fizetős, ezért akinek nincs matricája, annak javasolt Fót vagy Kerepes/Gödöllő irányából megközelíteni a helyszínt.
                        
Klubunk alapszabályának értelmében, amennyiben a jelzett időpontig a határozatképesség érdekében a teljes tagság 50%-a + 1 fő nem jelenik meg, akkor fél órával később, azaz 2011. február 11-én 11 óra 30 perckor újabb Közgyűlést hívunk össze, amely a megjelent tagok számától függetlenül határozatképes.

Napirendi pontok:

1.    Közgyűlést levezető elnök megválasztása
2.    Közgyűlés jegyzőkönyv vezetőjének megválasztása
3.    Közgyűlési jegyzőkönyv hitelesítőinek megválasztása
4.    Beszámoló az Egyesület 2011-es évének eseményeiről (Borszéki Gábor György)
5.    Beszámoló az Egyesület 2011-es pénzügyi eredményeiről (Kocsis László)
6.    Új vezetőség választása (elnök, alelnök, titkár)
7.    Javaslatok, ötletek felvetése

Egyéb programok:

13.00 – 14.00 GOKART

Pályainformáció:
 
A 300 m hosszú fedett, fűtött gokart pályán az éppen zajló futamot a versenyzők számítógépes időméréssel tudják nyomon követni, és a gokartban ülve a LED kijelző segítségével tudnak tájékozódni a köridőkről. A futam végezté-vel mindenki a saját nevére szóló időmérő lapot kap, ahol a 8 perces futam összes körének idejét elolvashatja és összehasonlíthatja a barátai idejével.

Aki testközelből szeretné végigdrukkolni a futamot, megteheti a pálya fölé beívelő lelátórészről, ahonnan szinte csak egy karnyújtásnyira robognak el a versenyzők. A pálya holttereiben motor ritkaságokat, kuriózumokat tekint-hetnek meg a vendégek. Olyan mintha egy veterán motor kiállításon találnánk magunkat.

Gokartozás menete:

Erre az egy órára kibéreltük a pályát. Minden klubtagunk és családtagja kedvezményesen, azaz 800 forintért mehet egy futamot (8 perc). Nem klubtagok részére normál áron, azaz 1800 forint/futam. Aki nem klubtag illetve lejárt a tagságija, az már most, vagy a helyszínen az esemény előtt beléphet, illetve hosszabbíthat. Számításaink szerint az 1 óra alatt a futamonkénti 6 gokarttal számítva max. 42 fő gokartozhat. Amennyiben úgy alakul, akkor egy fő több futamon is indulhat. A 145 cm-nél magasabb gyerekek is tudnak gokartozni. A részvételi díjat nekünk kell fizetnetek a helyszínen (előre nem kérünk pénzt), mivel a HUNGAROKART részére a Mitsubishi Klub a pálya bérleti díját egy összegben fizeti ki.

A három legjobb köridőt elérő ajándékban részesül! Különdíjak is kiosztásra kerülhetnek...

Aki szeretne gokartozni, az jelentkezzen előzetesen az info@mitsubishiklub.hu e-mail címen vagy a Fórumon.

Egyéb lehetőségek:
-    Klubos póló, rendszámtartó keret és szélvédő matrica átvétele;
-    Belépés és tagság hosszabbítása
-    Étel (pogácsa és fornetti) és ital (szénsavas üdítők és gyümölcslé, szénsavas és szénsavmentes ásványvíz) fogyasztása 11 és 13 óra között a Konferencia teremben.

Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu