Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

MITSUBISHI KLUB ÉVNYITÓ 2009 - BESZÁMOLÓ

2009-03-01 08:42:09
Írta: Gabo

évnyitó01

Szombaton, a Csiki-Bege Autoplaza előtt Mitsubishik gyülekeztek, a klub évnyitóját / közgyűlését tartottuk. Várakozásainkhoz képest sokkal többen voltunk, az utóbbi évek talán legtöbb résztvevőjével tartottuk meg a közgyűlést (a jelenléti ív alapján 31 tag volt jelen). Persze volt más program is a közgyűlés előtt.

13:00 órakor a Lurdy-ház parkolójában gyülekeztünk, innen közösen autóztunk át a Csiki-Bege Autoplazához. Ha jól számoltam, 17-en vettünk részt a felvonulásban (a 17 autó pár csoportra szakadva érkezett meg az évnyitó helyszínére a Hungária krt. lámpáinak köszönhetően). Közben megkezdődött a tesztvezetés Gabo irányításával, a megújult Coltot és egy Lancert lehetett kipróbálni. Az eredeti tervek szerint a Lancer Sportback lett volna a kipróbálható alany, de ezt eladták, így maradt a Lancer Sportsedan. Bízunk benne, hogy ez sem okozott csalódást azoknak, akik kipróbálták.

 évnyitó02 évnyitó03 évnyitó04 évnyitó05


15:00 óra után megkezdtük a közgyűlést. Annyian voltunk, hogy alig fértünk be a terembe. Az új tagok kitöltötték a belépési nyilatkozatot, közben a többi résztvevő a totó kitöltésével múlatta az időt. Telitalálatos totó nem született, a legjobb eredményt Novák Gábor érte el, 10 helyes válasszal. A szokásokhoz híven mindenki választhatott az ajándékok közül! Bíztatok mindenkit, hogy rendszeresen olvassa a honlapon megjelenő híreket és akkor a következő totó talán jobban sikerül!
A totó után megkezdtük az "érdemi munkát" is, Gabo beszámolt a 2008-as évről és annak eseményeiről. Mozgalmas évet zártunk, mely az ideihez hasonlóan az évnyitó tisztújító közgyűléssel kezdődött, majd a tavaszi találkozóval folytatódott, ahol volt felvonulás, gokartozás és pizza. Közben megkezdődtek a honlap megújításának munkái, ezzel júniusra végeztünk, így azóta egy megújult oldalt látogathattok. A tavalyi évben is feledhetetlenre sikerült a Gyémánttúra, Dano és csapata ismét kitett magáért. Szeptemberben következett az igazán nagy falat, 10 éves kihagyás után újból megrendeztük az Országos Mitsubishi Találkozót. Közel 100 autó látogatott el az eseményre, a visszajelzések alapján sikeres volt ez az esemény is. Gabo beszélt még a tagság létszámának alakulásáról, 2008-ban összesen 55 új tag lépett be, köztük többen új Mitsubishit vásárlók. Ennek kifejezetten örülünk, hogy új autót vásárló klubtagokat is köszönthetünk. A beszámolót nagy többséggel fogadta el a tagság. Ezután következett egy kis meglepetés, Gabo -titokban- elhozta a Három Gyémánt legfrissebb változatát, melyet kiosztottunk a tagoknak. Bízunk benne, hogy tetszeni fog mindnekinek.

 évnyitó06 évnyitó07 évnyitó08


Fontos napirendi pont volt a pénzügyi beszámoló a 2008-as évről, melyet Kocsis László, titkár ismertetett a tagsággal. Itt jegyzem meg, hogy a tavalyi évben a személyi jövedelemadó 1%-nak felajánlásából több mint 82000 Ft érkezett a Klub számlájára. Ez a Klub működését nagyban segíti, így mindenkit bíztatok arra, hogy az idei évben -ha még nem döntötte el, hogy milyen szervezetet támogat- ajánlja fel a Mitsubishi Klub részére az 1%-ot! A pénzügyi beszámolót is elfogadta a tagság.
Természetesen Gabo ismertette az idei terveket is: tavaszi találkozó, Gyémánttúra, V. Országos Mitsubishi Találkozó, klubkártya megújítás. Ahogyan azt a közgyűlésen is jeleztük, várjuk a segítők jelentkezését, hogy ezek a programok minél jobbak, színvonalasabbak legyenek és ne egy pár emberre nehezedjen a rendezés és ezzel járó munka minden terhe. Gábor ("ogtrai") a fórumon nyit minden eseménynek egy topicot, az ötleteket, javaslatokat ott várjuk.
A javaslatok, felvetések napirendi pontnál felmerült egy hollandiai gyárlátogatás lehetősége is. Ehhez először is megfelelő számú jelentkezőre van szükség, a fórumon találhattok majd a gyárlátogatáshoz kapcsolódó topicot is.

Reméljük, hogy mindenki jól érezte magát, valamint, hogy a 2009-es eseményeken is ilyen szép számban részt vesznek a Mitsubishit kedvelők.

Köszönjük a CSIKI-BEGE AUTOPLAZA-nak, hogy biztosította a helyszínt a közgyűlés megtartásához, valamint a tesztelési lehetőséget. Ugyancsak köszönjük egyik klubtagunknak, aki egyenesen a győri gyárból szállította nekünk a CHIO-finomságokat!

Norbi

Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu