Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

Mitsubishi Klub Évnyitó

2011-01-05 22:41:40
Írta: Gabo

Időpont: 2011. február 26. szombat
11.00 - 13.00 Klubgyűlés (különteremben)
13.00 - 14.00 Gokart (zárt csarnokban)

Helyszín: Mogyoród, Hungarokart Center

Az előkészületekről a Fórumon a Klubtalálkozók, események/ Évnyitó 2011 menüben olvashattok. Ha szeretnél jönni, de nem menetkész az autód, akkor is gyere a fórumra. Biztosan tudunk segíteni.

Klubunk alapszabályának értelmében, amennyiben a jelzett időpontig a határozatképesség érdekében a teljes tagság 50%-a + 1 fő nem jelenik meg, akkor fél órával később, azaz 2011. február 26-án 11 óra 30 perckor újabb Közgyűlést hívunk össze, amely a megjelent tagok számától függetlenül határozatképes.


Napirendi pontok:

1.    Közgyűlést levezető elnök megválasztása
2.    Közgyűlés jegyzőkönyv vezetőjének megválasztása
3.    Közgyűlési jegyzőkönyv hitelesítőinek megválasztása
4.    Beszámoló az Egyesület 2010-es évének eseményeiről (Borszéki Gábor)
5.    Beszámoló az Egyesület 2010-es pénzügyi eredményeiről (Kocsis László)
6.    Javaslatok, ötletek felvetése

Egyéb programok:

13.00 – 14.00 GOKART 

Pályainformáció:
 
A 300 m hosszú fedett, fűtött gokart pálya 2009. őszén teljesen új burkolatot kapott a jobb tapadás és az izgalmasabb versenyek érdekében. Az éppen zajló futamot a versenyzők számítógépes időméréssel tudják nyomon követni és a gokartban ülve a LED kijelző segítségével tudnak tájékozódni a köridőkről. A futam végeztével mindenki a saját nevére szóló időmérő lapot kap, ahol a 8 perces futam összes körének idejét elolvashatja és összehasonlíthatja a barátai idejével.

 

Aki testközelből szeretné végigdrukkolni a futamot, megteheti a pálya fölé beívelő lelátórészről, ahonnan szinte csak egy karnyújtásnyira robognak el a versenyzők. A pálya holttereiben motor ritkaságokat, kuriózumokat tekinthetnek meg a hozzánk ellátogató vendégek. Olyan mintha egy veterán motor kiállításon találnánk magunkat.

Gokartozás menete:

Erre az egy órára kibéreltük a pályát. Minden klubtagunk kedvezményesen, azaz 700 forintért mehet egy futamot (8 perc). Nem klubtagok részére normál áron, azaz 1400 forint/futam. Aki nem klubtag illetve lejárt a tagságija, az már most, vagy a helyszínen az esemény előtt beléphet, illetve hosszabbíthat. Számításaink szerint az 1 óra alatt a futamonkénti 6 gokarttal számítva max. 42 fő gokartozhat. Amennyiben úgy alakul, akkor egy fő több futamon is indulhat. A 145 cm-nél magasabb gyerekek is tudnak gokartozni. A részvételi díjat nekünk kell fizetnetek (előre nem kérünk pénzt), mivel a HUNGAROKART részére a Mitsubishi Klub a pálya bérleti díját egy összegben fizeti ki.

A három legjobb köridőt elérőt egyedi Hungarokartos oklevéllel és meglepetés ajándékkal díjazzuk!  Egyéb díjak is kiosztásra kerülhetnek...

Aki szeretne gokartozni, az jelentkezzen előzetesen az info@mitsubishiklub.hu e-mail címen vagy a Fórumon.

 

 
Egyéb lehetőségek:
-    Klubos rendszámtartó keret és szélvédő matrica átvétele;
-    Szaktanácsadás;
-   Étel (pogácsa és Chio finomságok) és ital (szénsavas üdítők és gyümölcslé, szénsavas és szénsavmentes ásványvíz) fogyasztása 11 és 13 óra között a Konferencia teremben.

A parkolás sem okozhat gondot. Gépkocsidat a HUNGAROKART CENTER kijelölt parkolóhelyén hagyhatod.

Szeretnénk kérni egy visszajelzést, hogy akkor számíthatunk a részvételedre?

Gabo

Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu