Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

Mitsubishi Klub Évnyitó

2010-02-28 00:00:00
Írta: Gabo

pálya11
 

Időpont:2010.március 6.(szombat).14.00 - 15.00:Gokart.15.00 - 17.00: Közgyűlés.Helyszín:HUNGAROKART CENTER (2146 Mogyoród, Ipar u. 1.).

térkép

Klubunk alapszabályának értelmében, amennyiben a jelzett időpontig a határozatképesség érdekében a teljes tagság 50%-a + 1 fő nem jelenik meg, akkor fél órával később, azaz 2010. március 6-án 15 óra 30 perckor újabb Közgyűlést hívunk össze, amely a megjelent tagok számától függetlenül határozatképes.

Napirendi pontok:

1.    Közgyűlést levezető elnök megválasztása
2.    Közgyűlés jegyzőkönyv vezetőjének megválasztása
3.    Közgyűlési jegyzőkönyv hitelesítőinek megválasztása
4.    Beszámoló az Egyesület 2009-es évének eseményeiről (Borszéki Gábor)
5.    Beszámoló az Egyesület 2009-es pénzügyi eredményeiről (Kocsis László)
6.    Javaslatok, ötletek felvetése

Egyéb programok:

14.00 – 15.00 GOKART  

Pályainformáció:
 
A 300 m hosszú fedett, fűtött gokart pálya 2009. őszén teljesen új burkolatot kapott a jobb tapadás és az izgalmasabb versenyek érdekében. Az éppen zajló futamot a versenyzők számítógépes időméréssel tudják nyomon követni és a gokartban ülve a LED kijelző segítségével tudnak tájékozódni a köridőkről. A futam végeztével mindenki a saját nevére szóló időmérő lapot kap, ahol a 8 perces futam összes körének idejét elolvashatja és összehasonlíthatja a barátai idejével.
  
Aki testközelből szeretné végigdrukkolni a futamot, megteheti a pálya fölé beívelő lelátórészről, ahonnan szinte csak egy karnyújtásnyira robognak el a versenyzők. A pálya holttereiben motor ritkaságokat, kuriózumokat tekinthetnek meg a hozzánk ellátogató vendégek. Olyan mintha egy veterán motor kiállításon találnánk magunkat.

Gokartozás menete:

Erre az egy órára kibéreltük a pályát. Minden klubtagunk kedvezményesen, azaz 700 forintért mehet egy futamot (8 perc). Nem klubtagok részére normál áron, azaz 1700 forint/futam. Aki nem klubtag illetve lejárt a tagságija, az már most, vagy a helyszínen az esemény előtt beléphet, illetve hosszabbíthat. Számításaink szerint az 1 óra alatt a futamonkénti 6-7 gokarttal számítva max. 42-49 fő gokartozhat. Amennyiben úgy alakul, akkor egy fő több futamon is indulhat. A részvételi díjat nekünk kell fizetnetek, mivel a HUNGAROKART részére a Mitsubishi Klub a pálya bérleti díját egy összegben fizeti ki.

A három legjobb köridőt elérőt jutalomban részesítjük!  

Kérünk mindenkit, hogy a 14 órai kezdés előtt fél órával jelenjen meg a helyszínen az anyagiak rendezése és az adminisztráció miatt.     

Aki szeretne gokartozni, az jelentkezzen előzetesen az info@mitsubishiklub.hu e-mail címen név és elérhetőség (telefon, e-mail) megadásával.

Egyéb lehetőségek:

-    Klubos rendszámtartó keret és szélvédő matrica átvétele;
-    Szaktanácsadás;
-   Étel (pogácsa és Chio finomságok) és ital (szénsavas üdítők és gyümölcslé, szénsavas és szénsavmentes ásványvíz) fogyasztása 15 óra után a Konferencia teremben.

A parkolás sem okozhat gondot. Gépkocsidat a HUNGAROKART CENTER kijelölt parkolóhelyén hagyhatod.

Szeretnénk kérni egy visszajelzést, hogy akkor számíthatunk a részvételedre?

Gabo

Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu