Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

MITSUBISHI ÉVNYITÓ KÖZGYŰLÉS 2010 - BESZÁMOLÓ

2010-03-09 05:36:12
Írta: Gabo

évynitókögyűlés

Március 6.-án tartottuk 2010-es évnyitó közgyűlésünket Mogyoródon, a Hungarokart Centerben. Délután egy órától kezdtek gyülekezni a gokartozásra vágyók, valamint azok, akik részt kívántak venni az Egyesület közgyűlésén.

Gabo és Laci lelkesen gyűjtötték a nevezéseket a gokartra, így 14 órától összesen 7 futamban mérhették össze tudásukat a versenyzők. A gokartozás egyébként a klubtagok és családtagjaik részére kedvezményes volt, 1700 Ft helyett csak 700 Ft-ot kellett fizetni. A futamok egyenként 8 percesek voltak, egy futamban 6 versenyző vett részt. Minden futam izgalmakat hozott, természetesen a pályán, egymás ellen is és az óra ellen is „ádáz” küzdelem folyt. Ez látványos futamokat eredményezett, melynek leginkább a nézők örültek a legjobban, akik vagy a fenti büféből, vagy közelebbről, a pálya felett átívelő hídról figyelték a versenyeket. A gokartból kiszálló versenyzők izgatottan várták az időeredményeket tartalmazó eredménylistákat. Többen az időeredmény láttán újabb futamra neveztek, hogy tovább faraghassanak legjobbjukból. Így a hatodik-hetedik futamban dőlt el minden, csak úgy záporoztak a jobbnál jobb köridők.

évynitókögyűlés2 évynitókögyűlés3 évynitókögyűlés4

Végül nagyon szoros csatában Horváth Dávid („Horci”) lett az első, Nagy Attila a második és Orosz László a harmadik. Itt mondanám el, hogy a harmadik és negyedik helyezett  (Varga Krisztián) között mindössze 3 ezredmásodperc döntött, ez jól mutatja a verseny szorosságát. Az első három helyezett az elsők között válogathatott az asztalon levő ajándékok közül, melyek között megtalálható volt Mitsubishi esernyő, bögre, tollak, nyakbaakasztók, KUHN Kft. által felajánlott csomagok stb.. Ezután díjaztuk az egyetlen és egyben nagyon bátor gyermekversenyzőt, Szucsics Adriennt, valamint hölgyversenyzőinket is, Hoffmann Anitát és Svábné Juditot. Az asztalon azonban további ajándékok voltak, így a szokásos mottónak megfelelően, miszerint senki ne menjen haza üres kézzel, a helyezések sorrendjében osztottuk ki azokat. Ezúton gratulálunk minden résztvevőnek az elért eredményért!

A gokartverseny után az emeleti konferenciateremben megkezdtük közgyűlésünket, mely a szokásos formaságokkal indult, levezető elnököt, jegyzőkönyv-vezetőt, valamint hitelesítőket választottunk. Ezután a levezető elnök felkérte Borszéki Gábort, klubunk elnökét, hogy tartsa meg a 2009-es évről szóló beszámolóját. Gabo a 2009-es események felelevenítésével kezdte beszámolóját, melyet ezúttal kivetített képek kísértek, reméljük ez az újítás színesebbé tette a közgyűlést. Az elnök többek között szót ejtett az évnyitóról, a Balaton kerülő túráról, a hagyományos Gyémánttúráról, az Európai Mitsubishi Találkozóról, valamint legnagyobb eseményünkről, az V. Országos Mitsubishi Találkozóról. Az események után beszámolóját az új partnerek, új együttműködési megállapodások ismertetésével folytatta. A beszámolót a közgyűlés nagy többséggel elfogadta. Az elnöki beszámoló után következett a 2009-es pénzügyi beszámoló, melyet Kocsis László titkár tartott. Megismerhettük 2009-es kiadásainkat, bevételeinket, illetve megtudhattuk azt is, hogy pozitív eredménnyel zártuk az elmúlt esztendőt. Az elnöki beszámolóhoz hasonlóan a pénzügyi beszámolót is elfogadta a közgyűlés.

Ezután -a javaslatok előtt- Gabo ismertette az EDC-klubkártyával kapcsolatos terveket. A kártya lényege, hogy használata kb. 570 helyen különböző kedvezményeket biztosít a felhasználó számára, ez esetben a Mitsubishi Klubtagoknak. Nem a jelenlegi klubkártyát szeretnénk lecserélni, hanem opcióként ezt a lehetőséget is biztosítani annak, aki élni kíván ezzel. Két klubtagság lenne, a normál kártyával 3000 Ft / év, az EDC-kártyával 4000 Ft / év.

Részletes információ: Euro Discount Club honlap, Elfogadóhely kereső, Elfogadóhely térkép szerint

A jelenlevő tagok egyetértettek a kezdeményezéssel.

Szóba került még a Személyi Jövedelemadó 1% felajánlása is. Ebből az elmúlt két évben növekvő bevétele származott a Klubnak, így fontos volt megemlíteni, hogy most is számítunk ezen felajánlásokra.

A közgyűlés utolsó részében a jelenlevők tettek javaslatokat, észrevételeket: szóba került a Három Gyémánt „elektronikus változata”, a VI. Országos Mitsubishi Találkozó lehetséges helyszínei, honlappal kapcsolatos kérdések, a Gyémánttúra, valamint az Osztrák Találkozó szálláslehetőségei.

Végül a levezető elnök fél öt után bezárta a közgyűlést. A felmerült kérdésekre igyekszünk mihamarabb reagálni, valamint ezek figyelembevételével tevékenykedni a jövőben.

évynitókögyűlés5évynitókögyűlés6

Reméljük mindenki jól érezte magát ezen a szombati délutánon és találkozunk a következő eseményen!

Képek: Pusi89 képei

Norbi

Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu