Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

Mitsu Weekend - Mitsu Camp

2024-02-01 00:00:00
Írta: Gabo

Mitsu Camp 2024

IDŐPONT: 2024. JÚLIUS 19-21. 
HELYSZÍN: TISZAFÜRED, ALBATROSZ KEMPING

A magyar Mitsubishi tulajdonosok legnagyobb, több napos kempingjére idén is várunk szeretettel Titeket! Mivel a tavalyi tiszafüredi Albatrosz kemping hangulata mindenkit magával ragadott, így idén is ott kerül megrendezésre 3 napos országos találkozónk.
A környék és a tábor is varázslatos hangulatú, a Tisza-tó megannyi remek programot kínál a kikapcsolódni vágyóknak, a parkolás betonos területen is megoldható.

Milyen programokra számíthattok? 
A bográcsozás, nyársalás és esti közös kikapcsolódás (pl. karaoki ☺) alap.
Sok-sok program-ötlettel készülünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt, amelyekről igény alapján döntünk a helyszínen, így nincs erőltetve senkire semmi, viszont unatkozni sem fogtok.
   Idén ezekhez a programokhoz kapcsolódik még a 2025-ös naptár leendő képeinek fotózása (természetesen a féltve őrzött gyémántjaitokról), így kizárólag azok közül az autók közül kerül ki a szerencsés, amelyek jelen lesznek a hétvégén.
   Külön konvoj most nem indul, hiszen az találkozó első napja maga a Gyémánttúra! Aki viszont azon nem vesz részt – bár butaság kihagyni, ugyanis idén kiemelkedően izgalmas feladatokkal és zárt pályás versenyekkel várunk Titeket a teljesítmény túránkon -, az jöhet rögtön a helyszínre, ahol már péntek déltől várjuk szeretettel!

A GYÉMÁNTTÚRÁRÓL részleteit itt olvashatod:
https://fb.me/e/6IqsGcqKe

Várunk Téged is szeretettel, kempingezzünk együtt! ⛺ 

Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu