Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

Mitsu Pályanap 2023.10.19

2023-09-24 00:00:00
Írta: Gabo

mitsu_palyanap_2023

IDŐPONT: 2023. október 19. 8.00-18.00
HELYSZÍN: Kakucs Ring

A Mitsubishi Klub Egyesület ismét pályanapot hirdet a Kakucs ringen! Aki volt a tavalyin, tudja. Aki nem annak előremenőben annyit, hogy a kis létszám, a válogatott társaság és a kategóriákra bontott etapok miatt ez jelentősen konfortosabb, biztonságosabb és több pályán töltött időt jelent, mint egy átlagos nyílt nap!
 Ezen kívül megjegyzendő, hogy a teljesítmény szerinti bontás lehetővé teszi, hogy az is tesztelhesse önmaga és autója tudását és élvezhesse a zárt pálya nyújtotta élményt, akinek sima utcai gépe van! Így minden Mitsu tulajt - motor teljesítménytől függetlenül - szeretettel várunk! Nézőként a belépés becsületkasszás rendszerű. Minden ide érkező forinttal a Mitsubishi Klub Egyesületet támogatjátok és teremtetek lehetőséget minél nívósabb programok megrendezésére!
 A rövidke hirdetési idő és a hétköznapi napra eső rendezés miatt úgy döntöttünk, hogy már 30 autó nevezése esetén elstartolhat az esemény, viszont így 15.000ft a beugró! És hogy mit kapsz ezért? Lehetőséget egy maradandó élményre, profi fotókat az autódról, egy remek napot remek társaságban és egy nevezést a Mitsu-kupára, amit idén első alkalommal indítunk úrjára!
 Egy rövid bajnokságot tartunk a nap végén (15:30 - 17:00), ahol a 3 kategória minden résztvevője kap 3 kört a pályán, amikor egyedül uralhatja az aszfalt minden ívét! A bemelegítő kör utáni mért időket összevetve hirdetünk eredményt!
 Nevezni az alábbi linkre kattintva és az ott található regisztrációs lap kitöltésével tudtok!
https://forms.gle/mEZqRaqaieRf2UdGA

Részvételi díj befizetésének határideje: 2023. szeptember 27!

Egyszóval gyertek el! Megéri!

Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu