Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

Mitsu Est - Debrecen - Évadzáró adománygyűjtő találkozó

2023-11-15 00:00:00
Írta: Gabo

Mitsu Est Debrecen 2023 adomány

Sziasztok!
Ezen a rendhagyó parkolós találkozón szeretnénk adománygyűjtést szervezni a beteg gyermekek számára!
Helyszín: Debrecen, Auchan parkoló (Kishatár utca 7.)
Kezdés: 15:00

FELAJÁNLÁSOK
A felajánlásainkat a Kosztyu Ádám Emlékére Alapítvány eljuttatja a Miskolci és a Debreceni onko-hematológián kezelt gyerekeknek. Amit felajánlásként várunk nem más, mint csoki és édesség minden mennyiségben! Minden gyerek örülni fog neki! A találkozón összegyűjtjük a csokikat, édességeket és személyesen eljuttatjuk az alapítvány számára.
  Amennyiben a találkozón nem szeretnél komolyabban részt venni, de viszont adományozni szeretnél a beteg gyerekeknek, akkor is várunk a találkozó idejében, ahol átadhatod az adományodat!
  Amennyiben nem tudsz eljönni, de szeretnél adományozni, akkor az általad szánt összeget utalással megteheted az egyesület számlaszámára, amiből Mi megvesszük a csokikat és eljuttatjuk az alapítványnak. Ezzel Te is a támogatók listájára kerülsz!

Kedvezményezett: Mitsubishi Klub egyesület
Számlaszám: 10400085-50526686-81511008
Közlemény: Alapítványi támogatás, MitsuMiku (ez nagyon fontos)

PROGRAMOK
Emellett érdekes programokkal készülünk Nektek. Kíváncsiak vagyunk az idei sztoritokra, tanulságaitokra, beszélgessünk ismét egy jót! Illetve kíváncsiak lennénk a TI véleményetekre, hogyan képzelitek a jövő évet, milyen ötleteitek vannak a jövőbeli Mitsu rendezvényekkel kapcsolatban? További Activity jellegű programokkal is készülünk!
A rendezvényen lehetőség lesz Tea és egy kis ropogtatnivaló fogyasztására is.

A helyszínen a KRESZ betartása kötelező! A szervező nem vállal felelősséget a rendezvényen történtekért és megteszi a megfelelő intézkedéseket, ha szükség lenne rá.
Bármilyen kérdés merült fel, akkor minket (E-mail: info@mitsubishiklub.hu) keressetek bizalommal!

Várunk mindenkit szeretettel és előre is köszönjük a felajánlásokat! Adjunk egy méltó befejezést ennek az évnek egy utolsó találkozóval és tegyük szebbé a gyerekek ünnepeit!

Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu