Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

JapCar Fest'2012

2012-06-25 23:29:22
Írta: Gabo

Inahooo kérésünkre ismét bevállalta a rövid, de tömör beszámoló megírását. Stílusa igen egyedi, de szókimondó. (Talán ezért is szeretjük:) Akkor következzék inahooo vágatlanul:

"Úgy vettem észre, hogy az eddigiekhez hasonlóan most is rám hárul a beszámoló írással járó óriási felelősség, miszerint mindent át kéne adnom, amit csak a klaviatúra kellően színesre tud festeni a kezeim alatt! Szerintem a weinlandi képek, beszámolók, anekdoták ösztönözték arra a márkatársakat, hogy ilyen szép számmal megjelenjenek az idei JapCarFest-en, no meg a helyszín közelsége sem utolsó.

Korai indulás volt tervezve, amit többé kevésbé sikerült is teljesíteni, én elaludtam, hála az éjszakás melónak. Forró Adriánnal a jó Isten sem tudja mi történt, míg Horci kocsiját az éjszaka folyamán feltörték, így ő teli gázzal jött át a városon hogy Kerepes magasságában utolérjen minket. Sikerült...

Mint a rendezvény végére kiderült, (vagyis semmi nem derült ki, szóval all in all, legközelebb jó lenne ha a szervezőgárda tudná melyik autó japán, illetve melyik nem, és nem tőlünk kérdeznék meg) aki kiállító volt, az ingyen gyorsulhatott, illetve bohóckodhatott itt-ott, nem pedig az általunk vélt 6000 illetve 2000es illetékért cserébe....máig nincsen pontos információnk erről.

Elkanyarodtunk! Megérkezés "KULTURÁLT" helyfoglalás....ami úgy nézett ki, hogy olyan szellősen amennyire csak lehet, hogyha jönnek a többiek, beférjenek a nekik kijáró gyémántos helyre. Horváth Peti ezt úgymond lesz@rta, és keresztbe állt meg, de ez sem rossz megoldás. Smile

Sátor felállít, Jég a helyére kerül, pokrócok a földre és indulhat a Camping! Szerintem Feelingben megint mindenkit megütöttünk, a felállított 2 sörsátorral a kocsik között!

Időközben megérkezett a Kecskeméti különítmény is, így más sorolhatom a felhozatalt is! 1.8Turbo Colt is, Lancer is, 2.0Turbo Colt, Eclipse, Sapporo, RVR, EVO IV, Dynamic4, 1.6, 1.5 Lancerek, Coltok, GTI-k Widebody Sapporo Turbo megminden! Sokan voltunk, sok régen látott arc, sok hülye egymásra talált!

Külön meglepetés volt, hogy Németországból eljött a Weinlandon megismert Fekete fehér 3.Gen Eclipse is, aki a rendezvény vége felé odacsapódott hozzánk, gondolom az árnyék miatt, de nem volt baj!

A többi márkához nemigen fűznék semmit, nem az én asztalom, majd a képek beszélnek, de felhozatal nem volt rossz....Sok EVO volt még innen onnan, ez ami lázba hozhat minket Very Happy

A Program számunkra egyszerü, mint mindig: Autómustra aztán leheveredés a sátor alá. Aztán egy kis Drift és Drag nézés, majd sátor! (közötte vagy előtte persze SÖR SÖR SÖR (ha van sofőrünk, ha nincs hívni kell egy sofőrszolgálatot Very HappyVery HappyVery Happy)) Aztán Levetett Gumik kukázása a Drifterek által hátrahagyott példányokból, kisebb nagyobb sikerrel, és végül de nem utolsó sorban heveredés és menekülés a tűző nap elől, hovamáshova? a sátor aláVery Happy

Azért a MitsuKlub érdemeit szolgálja, hogy a Totalcar kicsit sokat írt egy egy példányunkról, ami elismerő lehet ránk nézve! Sajnos nem teljes a beszámolóm mert 4kor el kellett indulnom, egy amolyan El-Camino féle hosszú túrára, de szerintem a srácok akik maradtak szívesen kiegészítik a mondókámat saját élményeikkel!

inahooo mondja a JapCarFest-ről

Készüljetek Orfű-MitsuBanzai JÖNJÖNJÖN!!!!!"

Fotók: Coppermine, Almási Péter, Nemesis.

Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu