Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

Japanese Classic Cars Show

2023-05-24 00:00:00
Írta: Gabo

Pécs2023

Kedves Márkatársak!
2023. június 3-4 között kerül megrendezésre a Japanese Classic Cars Show Pécsett, ahova az Egyesület is hivatalos. Ezúton szeretnénk három dologgal kiegészíteni a jövő heti eseményt!

1) A legfontosabb. Az Egyesület 20 autónyi helyet kap az épület körül. Ide szeretnénk a lehető legjobb felhozatalt biztosítani. Kérünk titeket, aki úgy érzi, az autója megfelel az alábbi feltételeknek, melyeket az esemény szervezői szabtak ki és ott is lenne a hétvégén, keressen minket üzenetben!

"A belépés feltétele, hogy vagy 2000 év előtti gyártású legyen, vagy lehet fiatalabb, de akkor 150 Le-nél több, vagy 2-3 ajtós japán autó legyen."

2) Szállás: amennyiben szeretnének velünk együtt lent tölteni az egész hétvégét, akkor arra kérünk titeket, hogy írjatok az info@mitsubishiklub.hu e-mail címünkre.

3) Konvoj: mivel Budapestről több autóval is megyünk, így szeretnénk titeket meginvitálni, hogy guruljatok velünk. Aki más területekről érkezne, velük egyeztethetünk, hogy hol szedjük össze egymást. Így ennek kapcsán szintén jelentkezzetek!

Reméljük, sőt, biztosak vagyunk benne, hogy egy remek hétvégénk lesz Pécsett!

Az esemény további részleteiről itt tájékozódhattok:
https://facebook.com/events/s/japanese-classic-cars-show/714417623688863/ 

Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu