Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

III. EURÓPAI MITSUBISHI TALÁLKOZÓ (BESZÁMOLÓ)

2008-07-01 00:00:00
Írta: Gabo

Idén már nem kavarogtunk a faluban, mert tudtuk merre kell menni. Azért egy picit jobban kitáblázhatták volna a rendezvényt.
Idén is sok autó gyűlt össze, volt köztük sok ismerős, de legalább annyi új, egyedi Mitsu. Érkezésünk után 2 órát azzal töltöttünk, hogy végigjártuk a terepet, megnéztük az autókat, a büfésátrat, és a sátorhelyeket, mivel sátorral érkeztünk. Elég szembetűnő volt, hogy osztrák barátaink nem élhetnek rosszul, ugyanis az autók 90%-a olyan tuning és kiegészítő alkatrészeket viselt, amiről mi itthon csak álmodozunk. Mivel a tali egy focipálya mellett volt, ezért  úgy gondoltuk mozgunk egy kicsit. Az általunk vitt labdával félórát fociztunk is. Utána kiderült hogy másnap bajnoki mérkőzést játszik a helyi csapat, így másodszor már nem mehettünk vissza. A Programok nagyon élvezetesek voltak. Volt távirányitós autóverseny, célbadobás, tehénfejés (nem igazi tehénnel), zsákbamacska, hangnyomás mérés, és még sok más érdekes dolog. Ezután egy kis pihenés következett, majd 8 óra környékén felvertük a sátrunkat.
Este hajnalig tartott a mulatozás, amiből mi is kivettük a részünk.  A sátorban projektorral vetítettek, itt volt az eredményhirdetése is a verseny kategóriáknak. Volt autó szépségverseny kisautó, sportautó és terepjáró kategóriában, legmesszebbről érkezett autó, közönségdíj, Mitsu-cup díj (mely a játékok, programok által legtöbb pontot összegyűjtött mitsus kapta), legnagyobb klub díj, legmesszebbről érkezett klub díj, stb. Ezekben a kategóriában mind első második és harmadik helyet díjaztak, mindhárom helyezést serlegekkel! Az érkezéskor mindenkiről készítettek egy-egy képet, ahogy az autója mellett áll. Ezt az eredményhirdetés előtt minden résztvevőt kb. 5-10 másodpercre kivetítettek, és mindenkit éljeneztek és tapsoltak! 
Az est fénypontja az volt, amikor egy Mitsubishi emblémát ábrázoló vaskeretet meggyújtottak, és az éjszakában gyönyörűen pirosan izzott az embléma. Közben a klubvezető egy megható beszédet tartott , amiben megköszönte hogy ilyen sokan eljöttünk. Külön megköszönte nekünk, magyaroknak, hogy ilyen messze eljöttek azért, hogy találkozhassanak barátaikkal, továbbá hogy a márka szeretete úgy tartja össze őket mind egy nagy család. Ez mintegy 10 perces beszéd volt. Én teljesen meg voltam hatódva, és ami még rátett egy lapáttal, hogy a tömeg ezt így is gondolja, látszott az arcokon, ahogy örülnek egymásnak ahogy szeretik egymást. Mindezt az örömöt és beszédet egy lágy zenével és a lángoló Mitsu embléma mellett.... ehhez ott kell lenni, ezt nem lehet leírni...
Másnap reggel 9kor ébredtünk, szedtük a sátorfánkat, elköszöntünk és elindultunk hazafelé.  Azért is megérte elmenni erre a találkozóra, ahol végre nem azt láttuk, hogy áskálódnak, irigylik egymást az emberek. Elképesztő ez az őszinte  összetartás és szeretet!” Wilcsek Tamás

Török Csaba találkozóról készített képeit itt találjátok. A "hivatalos" fotókat pedig itt.

Gabo 

Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu