Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

II. Országos Mitsubishi Találkozó

1997-09-15 00:00:00
Írta: Gabo

Debütáló találkozónk után a második még sikeresebb volt.

Sikerünk titka

Az idei találkozóra sok mindent átvettünk tavalyról, mint pl. ügyességi verseny, díjmentes szervizszolgáltatások, tombola, ingyenes belépés a klubba, totó stb, viszont több új programmal, illetve a már meglévôk kiegészítésével tettük még színesebbé a rendezvényt.

Szépségverseny 

Ezúttal négy kategóriában, mint Pajerok, L200-asok, családi autók és sportkocsik között hirdettünk gyôzteseket és dobogósokat.

Ali Bohóc és a gyerekek 

Ali Bohóc és a bohóciskolájának növendékei folyamatosan szórakoztatták a találkozóra látogató nagyérdemût, de legfôképpen a gyerekeket. Vetélkedôkkel, zsákbafutással tarkított mûsoruk nagy sikert aratott.

Sárkányok a levegôben 

Délelôtt tíz órától késô délutánig minden vállalkozó szellemû felülhetett arra a két sárkányrepülôre, amely az üdülô területén kívüli területrôl szállt fel és alá. Ôk bizonyára nem bánták meg vakmerôségüket, hiszen a levegôbôl nagyszerû kilátás nyílt a találkozóra. A többiek pedig valószínûleg ámulva nézték, amint elhúz felettük egy-egy Mitsubishi emblémával feldíszített sárkányrepülô.

Sztárvendég: Demjén Rózsi 

A színpad elôtti részre elhelyezett több, mint kétszáz szék hamar megtelt, miután a mûsorvezetôk bejelentették: következô mûsorszámként Demjén Rózsi koncertje következik. A közönség az énekessel együtt (néha helyette) énekelve hallgatta végig az elôadást.

Ejtôernyôsök az égbôl 

A koncert után, három órakor mindenki az égboltot kezdte tekintetével pásztázni: honnan jönnek a repülôk? Hamarosan meg is jelent két gépmadár és rövid kôrözés után fekete pontok ugráltak ki - ejtôernyôsök. Összesen hatan közeledtek a földön megjeelölt célkereszt felé és Mitsubishi zászlóikkal együtt értek földet.

Mitsubishi tombola

A találkozó záróeseményeként több értékes nyeremény is kisorsolásra került. Így pl.. a Basys Magyarország Kft által felajánlott PIoneer típusú autórádiómagnó, illetve a Kristóf Bt több szerszámkészlete. Ezen kívül sok-sok Mitsubishi csecsebecse is gazdára talált.

Köszönet a támogatóknak: 

Fô szponzor:

DUNA INTERSERVICE KFT
Mitsubishi hivatalos márkakereskedés és szerviz

Arany fokozatú szponzorok:

NÉPSZABADSÁG Rt
HUNGÁRIA BIZTOSÍTÓ Rt
DÉNÁR LÍZING Rt
KUHN Kft
BASYS MAGYARORSZÁG Kft
MARÓT és Tsa Bt

Ezen kívül köszönjük a magyarországi Mitsubishi Klub azon tagjainak segítségét, akik a terület megépítésében, valamint a programok lebonyolításában vettek részt.

Folytatás jövôre!

Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu