Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

Gyémántok a csúcson - 1. Kékes-túra

2017-04-23 00:00:00
Írta: Gabo

1. Kékes-túra
IDŐPONT: 2017. május 20. (szombat)

Első alkalommal kerül megrendezésre - és egyúttal hagyományteremtő céllal - egy napos túránk, melynek úti célja Hazánk legmagasabb pontja, a Kékes-tető.
A Gyémánttúrához hasonlóan egész napos program keretében ellátogatunk Mátraházára, majd onnan egy könnyed túrával felsétálunk a Kékes-tetőre. Minden Mitsubishi autótulajdonos csatlakozhat hozzánk!

1. Gyülekező:
9:00 Kistarcsai/Csömöri Auchan parkolóban
9:30kor legkésőbb indulunk!Útvonal az M3-ason Kerekharasztig (akinek van Pest-megyére érvényes matricája),onnan a régi 3-ason. Nem rohanunk,nem verseny!!

2.Gyülekező:
10:30 Köztes talalkozási pont Gyöngyösi Tesco parkoló, ahol akik esetleg nem Pestről jönnek velünk, csatlakozni tudjanak (kérem azok jelezzék Szabó Tamásnak a 06 30 870 5448 számon, hogy oda jönnek, és ne várjunk feleslegesen)

Innen célbavesszük a végállomást,Mátraházát. Onnan egy kis túra a csúcsra,fent pihi,evés-ivás esetleg,majd valamikor visszaindunk szépen lassan.
(ha az idő rossz természetesen az esemény nem kerül megrendezésre,de ezt időben kiírjuk a facebook-ra reggel!)

Mátraháza > Kékes-tető Turistaútvonal infó:

Hossz: 3 km
Emelkedés: 350 m
Süllyedés: 51 m
Idő: 1:10' (visszafelé 50')

(Látható, hogy a túra nem hardcore hegymászással ötvözött Bear Grylls túlélőtábor lesz, könnyed 1 órás sétával megyünk fel a Kékesre.)

Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu