Mitsubishi Klub Egyes�let
Mitsubishi Lancer Safety Car Mitsubishi Race Car Mitsubishi I-mev Mitsubishi Space Star

XI. Nemzetközi Mitsubishi találkozó és családi napok

2019-04-22 00:00:00
Írta: Gabo

Mitsubishi találkozó 2019 Velence

IDŐPONT: 2019. AUGUSZTUS 2-4.
HELYSZÍN: VELENCE, DRÓTSZAMÁR KEMPING

A 11. alkalommal megrendezésre kerülő háromnapos velencei tavi hétvégénkre invitálunk minden Mitsubishi autótulajdonost, családtagjait és barátait a Drótszamár Park és kempingbe. A főbb eseményeket szombaton tartjuk, melyeken ingyenesen lehet résztvenni. De akik nem alszanak a kempingben, azoknak napi belépőt kell fizetniük a recepción. Mivel a kemping a Velencei tó partján fekszik, ezért nem kell strandra még külön költeni. 


TERVEZETT PROGRAMOK

PÉNTEK

12.00 -tól folyamatosan: Szálláshelyek elfoglalása, sátorverés, ismerkedés a helyszínnel/egymással/egymás autóival. Fürdés a Velencei tóban. Főzőverseny, melynek végeredményét a helyszínre érkezők fogják eldönteni.

SZOMBAT
Egész nap folyamatosan: szálláshelyek elfoglalása/elhagyása, sátorverés/bontás, ismerkedés a helyszínnel/egymással/egymás autóival. Fürdés a Velencei tóban, autós felvonulás, csoportkép a levegőből, hangnyomás-mérés, felni kitartó verseny, oldtimer kiállítás, gyereksarok, tombola. Ezek pontos időbeosztását folyamatosan közöljük. Díjazzuk a találkozóra legmesszebbről érkező, a legszebb és legidősebb Mitsubishit is. A programokon ingyenes a részvétel.

VASÁRNAP
Fürdés a Velencei tóban. Szálláshelyek elhagyása, sátorbontás. Könnyes búcsú egymástól.

SZÁLLÁS
- Sátorhely korlátlan számban, nem kell előre foglalni.
- Kőház: 2 db található, mindegyikben 8 db egyforma szobával. Minden szoba 1 db emeletes és 1 db különálló ággyal, valamint ruhásszekrénnyel van felszerelve. A házak melletti közös használatú helyiségek egyikében zuhanyzó/mosdó/wc, a másikban főzési/mosogatási lehetőség áll a rendelkezésre. Ár: 3000 Ft/fő/éj + IFA Július 1-ig a kőházakba kizárólag a Mitsubishi találkozóra érkezők foglalhatnak itt maguknak szállást. Ezt követően mindenki számára elérhetőek lesznek.
Foglalás a DRÓTSZAMÁR kemping elérhetőségein keresztül történik. E-mail: drotszamarpark@gmail.com Tel: 0630-619-4452 (Kiss Emma Krisztina)

NAPI LÁTOGATÓ JEGY
Aki csak egy napra érkezik (a főbb programok szombaton lesznek), annak érkezéskor napi belépőt kell váltania a kemping recepcióján. Ez személyenként 700 Ft. Az autóért 500 Ft-ot kell fizetni Mivel a kemping közvetlenül a Velencei tó partján fekszik, így strandra már külön nem kell költeni.

A találkozóval kapcsolatos kérdéseiteket írjátok meg az info@mitsubishiklub.hu címre.

Hozzászólások

» Eddig még nem szólt hozzá senki.

www.coolio.hu & www.bereilaszlo.hu